Αθλητισμός

Το “ευχαριστώ” του Δημήτρη Μαντά στους γιατρούς του

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνεχίζει την αποθεραπεία και θα επανέλθει δυναμικά !

Ο Δημήτρης Μαντάς μέσα από ανακοίνωση του είπε το δικό του “ευχαριστώ” στους γιατρούς του, που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα του στο τραυματισμό που υπέστη . Αναλυτικά ο παίκτης του ΑΟ Δύμης 07 αναφέρει :

Τον Σεπτέμβριο του 2016 κατά την διάρκεια του Κύπελλου Δύμης “Φάνης Κολλιόπουλος ” είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Αμέσως μπήκα στην διαδικασία της αποκατάστασης. Τώρα πλέον με την πάροδο του χρόνου όλα πήγαν κατ ευχήν και έχουν δρομολογηθεί έτσι ώστε να είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο γήπεδο την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά 2017-2018 . Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους ανθρώπους που συνετέλεσαν σημαντικά σε αυτήν την προσπάθεια. Καταρχήν τον Ορθοπεδικό Ιατρό της ομάδας μας Μιχάλη Χανό για την πρώτη διάγνωση και την άμεση βοήθεια του. Στην συνέχεια ευχαριστώ θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή Γκλιάτη Ιωάννη όπου με χειρούργησε προγραμματισμένα με απόλυτη συνέπεια και επιτυχία έτσι ώστε να έχω την δυνατότητα να επιστρέψω στην Αθλητική μου δράση. Επιπλέον εκφράζω τις ευχαριστίες στον προσωπικό μου φίλο και Φυσιοθεραπευτή Σωκράτη Παπαδημητρίου ο οποίος με μεγάλη επιμέλεια και συνεχής συστηματική θεραπεία έχει αναλάβει την φυσική αποκατάσταση μου μέχρι την πλήρη επάνοδο στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος στις δύσκολες καταστάσεις και ειδικά στα θέματα υγεία χρειάζεσαι πάντα σοβαρούς ανθρώπους πάντα δίπλα σου για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις . Είμαι τυχερός που και οι τρεις τους είναι εξαίρετοι επιστήμονες και άνθρωποι δίνοντας στην περίπτωση μου τον καλύτερο τους εαυτό . Τους ευχαριστώ και πάλι θερμά.