Τοπικά

Μάγεψε στο καρναβάλι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αναμφίβολα έκλεψε την παράσταση !

Μάγεψε στο καρναβάλι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας. Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια όλων των πληρωμάτων που συμμετείχαν , το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας πήρε μέρος για πρώτη φορά παρ όλα τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν. Και φυσικά το καταχάρηκαν. Συγκινητική είναι και η ανακοίνωση του σχολείου για όλο αυτό το εγχείρημα.

“Το καρναβαλικό μας “ντεμπούτο” έγινε στο καρναβάλι της καρδιάς μας, το Αχαγιώτικο Καρναβάλι των μικρών! Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε στις δραστηριότητες που διοργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας για τους μικρούς καρναβαλιστές, στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου της Κάτω Αχαΐας. Παιχνίδια, χορός και πολλά χαμόγελα είχε αυτή η τόσο όμορφη μέρα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ κο Ξενοφώντα Μπαχρά και την καρναβαλική επιτροπή και ιδιαιτέρως τη κα Γεωργία Λαλιώτη, για την άψογη συνεργασία στην διοργάνωση παιχνιδιών στα οποία μπορούσαν να συμμετάσχουν και οι μαθητές του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε επίσης για την τιμή που μας κάνατε, στην πρώτη μας συμμετοχή σε καρναβάλι, να έχουμε την χαρά να “ανοίξουμε” την πρώτη Παρέλαση των Μικρών στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι. Τα συναισθήματα όλων των παιδιών δεν μπορούν να περιγραφούν! Η συγκίνηση των μεγάλων… επίσης!

Μαζί στη ζωή… Μαζί στη χαρά… Μαζί και στο Καρναβάλι! Σας ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχατε, όσοι βοηθήσατε, όσοι μας στηρίζετε σε όλες μας τις δράσεις… ευχαριστούμε όλους όσους πιστεύετε όπως κι εμείς ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο στην ισότιμη συμμετοχή σε όλους τους τομείς! Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καρναβάλι… έπεται συνέχεια!”