Τοπικά

Νέα εποχή για το westcity.gr !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τo westcity.gr ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014 και ανέβηκε στον “αέρα” του διαδικτύου στις 28 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.  

Η ιστοσελίδα μας έθεσε ως στόχο την αμερόληπτη ενημέρωση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος και την στήριξη των επιχειρήσεων. Tο westcity.gr, στα δύο χρόνια λειτουργίας του, κατάφερε να είναι το μοναδικό πλήρες   site της   Δυτικής Αχαΐας με πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέψεις (πηγή google analytics). Ενδεικτικά το Δεκέμβριο του 2016 επισκέφθηκαν το site μας  12.000 διαφορετικοί χρήστες με περίπου 120.000 προβολές σελίδων.

Η Νέα εποχή του westcity.gr

Το westcity.gr λαμβάνοντας υπόψιν κάθε πιθανή ανάγκη για πρόσβαση στις ειδήσεις της ιστοσελίδας και παράλληλα την καλύτερη εξυπηρέτηση του αναγνώστη, ανέθεσε στην εταιρεία Brainwire και τον προγραμματιστή Γιάννη Μαρούδα , την αναβάθμιση του site.

Έτσι , υλοποιήθηκε μία απαιτητική διαδικασία όπου μεταφέρθηκαν πάνω από 11.000 άρθρα και αρχειακό υλικό σε νέους servers , ώστε να ανταποκρίνονται στον όγκο επισκέψεων του site.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο πλέον στην ενημέρωση του κοινού παίζουν οι συσκευές smartphones και tablets, με το ποσοστό επισκεψιμότητας στο westcity.gr από αυτές τις πηγές να ανέρχεται στο 64,35 %. Με γνώμονα τα παραπάνω για την καλύτερη εμπειρία χρήσης υλοποιήθηκε και η  αλλαγή της εμφάνισης του site . Πλέον η κάθε κατηγορία έχει την δική της ταυτότητα, με το σύνολο της προσέγγισης να προσφέρει διαδραστικότητα με το χρήστη.

Τέλος στην εδραίωση μας στην ψηφιακή κοινότητα καθοριστικό ρόλο διαδραματίζουν και τα social media, με ενεργή παρουσία με περισσότερα 5.000 πραγματικά μέλη σε facebook, twitter, instagram, google+, youtube.

Μπες κι εσύ στον κόσμο του westcity.gr

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας….

…..Συνεχίζουμε στη νέα εποχή…..