Αθλητισμός

Έτοιμος ο Αχαϊκός για το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έτοιμος ο Αχαϊκός για το πρωτάθλημα

Επίσημη φωτογράφιση για τον Γ.Σ. Αχαϊκό διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη 5/1/2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κ. Αχαΐας,  παρουσιάζοντας επίσημα και την νέα εμφάνιση που θα φοράει στα φετινά παιχνίδια της Γ’2 ΕΣΚΑ-Η που αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου ένα μήνα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια καθώς έχουν δοθεί αρκετά μέχρι στιγμής και στόχος της ομάδας είναι να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή πορεία.

Επίσης με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Αχαϊκού ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες της τοπικής κοινωνίας για την οικονομική ενίσχυση της ομάδος μας.

Η σύνθεση του Αχαϊκού

Από αριστερά επάνω : Σπυρίδων Κωστούρος, Αλέξανδρος Ταρνάρης, Φώτιος Σπυρόπουλος, Γεώργιος Δημακόπουλος, Ελευθέριος Κωστόπουλος, Ευάγγελος Κάνιστρας

Από αριστερά κάτω : Βασίλειος Παππάς, Νικόλαος Καρπής, Γεώργιος Καλογερόπουλος, Αλέξιος Σίνος και Δημήτριος Κωστόπουλος.

Επίσης στο ρόστερ ανήκουν οι: Παναγιώτης Βεσκούκης, Ιωάννης Κόκκαλης, Δημήτριος Δημητρόπουλος, Δημήτριος Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

axaikos-2017