Αθλητισμός

“Πρωινοί – Βραδινοί” εις τιμήν Φούμου και Λούπου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ενας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας !!!

Οι Πρωινοί – Βραδινοί , θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 29 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Κάτω Αχαΐας. Ο Ανδρέας Μαχαίρας μας διηγείται την Ιστορία για το πως ξεκίνησε ο ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας. Αναλυτικά : 

Το Πρωινοί – Βραδινοί ξεκίνησε από την Μικτή Ζώνη το 2008 μετά τον μεγάλο σεισμό. Η ανάγκη τότε να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον μετά από τον τρόμο του σεισμού μου έδωσε την ιδέα έμενα να γίνει ένα παιχνίδι ανάμεσα σε θαμώνες του μαγαζιού πρωί και βράδυ.

Ως αιτία όμως βρήκα τα δυο παιδιά που δουλεύανε τότε στο μαγαζί πρωί και βράδυ. Πρωί ο μικρός συγχωρεμένος ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΑΜΑΝΗΣ (τροχαίο) και βραδινός ο ΤΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ κατά κόσμον (καρφωτήρι). Έτσι λοιπόν παίξαμε τον Αύγουστο του 2008 πρώτη φορά στον Αλισσό με συμμετοχή 60 παικτών !!! Μετά από 4 χρόνια όλοι θέλαμε να ξαναπαίξουμε προς τιμή αυτών που συμμετείχαν στο 1ο παιχνίδι και είχαν φύγει από την ζωή :οι ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΑΜΑΝΗΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΑΓΙΩΤΗΣ .

Τον Ιούνιο του 2012 ξαναπαίξαμε και τιμήσαμε με πλακέτες τα παιδιά που “έλειπαν” , ως ένδειξη αγάπης. Το 2012 δώσαμε ραντεβού για το 2016 με την ευχή πως δεν θα λείπει κανείς. Όμως το παιχνίδι αυτό θα είναι αφιερωμένο στους ΝΙΚΟ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ( ΦΟΥΜΟ ) και ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ( ΛΟΥΠΟΥ ). “

Οι δύο “ιδιότυπες” αυτές ομάδες είναι μαζί όλες τις προηγούμενες ημέρες και δεν λείπουν τα γνωστά πειράγματα.

Διαιτητής είναι πάντα ο ΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ( ΛΟΥΛΟΥ )

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 3 το μεσημέρι …. ένα παιχνίδι και αγάπης και μνήμης στο γήπεδο της Αχαϊκής για αυτούς που λείπουν από κοντά μας και με όσους έχουμε χαθεί εν ζωή…. τα προηγούμενα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις προηγούμενες αναμετρήσεις Πρωινών – Βραδινών

proinoi-vradynoi-1 proinoi-vradynoi-2