Τοπικά

Ο Σύλλογος Αλισσαίων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα παιδιού

συλλόγου Αλισσαίων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος” τιμά την παγκόσμια ημέρα του παιδιού…

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Ο πολιτιστικός μας σύλλογος, για να τιμήσει την παγκόσμια ήμερα ημέρα του παιδιού, διοργανώνει την 11 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και από ώρες 11.00 έως 13.30 μια μεγάλη παιδική γιορτή με δράσεις δρώμενα και αθλητικές ασκήσεις, συνοδευόμενες με πολύ χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια στις δυο κεντρικές πλατείες των χωριών μας στον Άνω και Κάτω Αλισσό, όπου σε συνεργασία με την ΑΧΑΓΙΑ 82, τμήμα στίβου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του χωριού μας, θα χαρίσουμε στους μικρούς μας φίλους λίγες ώρες όμορφης διασκέδασης.
Ακόμα ενημερώνουμε τα παιδάκια του χωριού μας ότι θα μας επισκεφθεί το ξωτικό του Αγίου Βασίλη όπου θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά δωράκια για τα Χριστούγεννα.

Να μην λείψει κανείς ραντεβού την Κυριακή στις δυο πλατείες των χωριών μας στον Άνω και Κάτω Αλισσό.
Τέλος συμμετέχουμε στο κάλεσμα των προέδρων των χωριών μας στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου 7 Δεκέμβρη, Τετάρτη στον Κάτω Αλισσό και 10 Δεκέμβρη ημέρα Σάββατο στον Άνω Αλισσό.
Θα συμμετέχουμε με την χωροδία μας, όπου θα τραγουδήσουν και στις δυο πλατείες χριστουγεννιάτικα κάλαντα καθώς και με ένα μικρό μπαζάρ χειροποίητων κατασκευών του συλλόγου μας.

Καλά Χριστούγεννα

%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%bf%cf%83