Τοπικά

Συνάντηση Κατσιφάρα – Πιτσιόρλα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνάντηση Κατσιφάρα – Πιτσιόρλα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα και τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΙΤ Νίκο Μαντζούφα, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στην Αθήνα, προκειμένου να διερευνηθούν δυνατότητες αξιοποίησης υφιστάμενων υποδομών στην Π.Δ.Ε.

Φυσικό Αέριο – Λαδόπουλου – Φωτισμός οδικού δικτύου

Στο επίκεντρο βρέθηκαν η έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή μας, η ανάπλαση του πρώην εργοστασίου του Λαδόπουλου στην Πάτρα, ο σχεδιασμός για την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μία δράση που θα συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά κυρίως στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της διάρκειας ζωής των ανταλλακτικών.

«Εργαζόμαστε με γνώμονα τους συμπολίτες μας, σε συνεργασία με τους φορείς, ώστε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Δε σταματάμε να διεκδικούμε ακόμα περισσότερα έργα για την περιοχή μας» σημείωσε ο Απ. Κατσιφάρας.

Συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές η τακτική και στενότερη επικοινωνία, η προετοιμασία των φακέλων με τα στοιχεία για τις παραπάνω πρωτοβουλίες, καθώς και περαιτέρω προετοιμασία για άλλες ευκαιρίες νέων στρατηγικών επενδύσεων.