Τοπικά

Ημερίδα για τα ναρκωτικά από τον τομέα Παιδείας του Δήμου

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής , υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Αχαΐας , site του Δήμου , βραδιά βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Τα πανηγύρια , παρουσίαση Λευκώματος , αγροτικός κόσμος , οφειλές της ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Τομέας Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας…

…η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και η Ένωση Γονέων Δυτικής Αχαΐας διοργανώνουν σε συνεργασία με το Ε.Σ.Υ.Ν.(Εθνικό συμβούλιο κατά των ναρκωτικών) και το ΚΕ.ΘΕ.Α.(Κέντρο θεραπείας εξαρτημένων ατόμων) ημερίδα με θέμα: «Ναρκωτικά σκληρά και μαλακά-Μύθοι και πραγματικότητα-ο ρόλος της οικογένειας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016,στο Γυμνάσιο Κ.Αχαΐας στις 6:00 μμ.Ομιλητές της ημερίδας είναι ο κ.Χρήστος Γκρεκιώτης, πρόεδρος του Ε.Σ.Υ.Ν. και η κα. Άννα-Μαρία Βϊέρου,ψυχολόγος-θεραπεύτρια στο ΚΕ.ΘΕ.Α. Στο τέλος της ημερίδας θα τεθούν ερωτήματα και θα διεξαχθούν συμπεράσματα.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερωθούν και να αφυπνιστούν οι σύλλογοι γονέων και το κοινωνικό σύνολο σχετικά με τη μάστιγα των ναρκωτικών.