Αθλητισμός

Δεράος : «Η πόλη πρέπει να νιώθει υπερήφανη για την ομάδα της»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το σθένος που επέδειξαν οι παίκτες του και κατάφεραν να επανέλθουν γρήγορα μετά την άδικη ήττα στο Αίγιο, ήταν αυτό που ικανοποίησε περισσότερο τον προπονητή της Αχαγιάς 82, Σπ.  Δεράος στο ματς με τον Πορφύρα.

Οι «κόκκινοι» έδειξαν να μην επηρεάζονται ψυχολογικά από το ατυχές αποτέλεσμα με τον Κεραυνό την 7η αγωνιστική και διατηρώντας το ευχάριστο κλίμα μεταξύ τους, δούλεψαν διπλά για το δύσκολο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Πορφύρα, γεγονός που αποδείχθηκε και από το αποτέλεσμα.

Ήταν μια επιπλέον, πολύ σημαντική νίκη για εμάς και για τον στόχο μας.

Ακολούθησε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω της άδικης ήττας μας στο Αίγιο. Ωστόσο,  έγινε πολύ καλή διαχείριση από τους παίκτες μου και φτάσαμε σε μια νίκη σημαντική από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας», δήλωσε αρχικά ο 46χρονος κόουτς της Αχαγιάς 82.

Και συμπλήρωσε: «Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια οι παίκτες μου για τον χαρακτήρα που επιδεικνύουν στις προπονήσεις και στους αγώνες. Η ομάδα έχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό βγαίνει προς τα έξω καθημερινά».

Όσον αφορά στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που δίνει δυναμικό «παρών» στα εντός έδρας παιχνίδια της Αχαγιάς 82, τόνισε: «Η πόλη πρέπει να νιώθει υπερήφανη για τον εκπρόσωπο της στη Γ’ Εθνική και περιμένουμε την στήριξη του κόσμου σε κάθε παιχνίδι».