Like

Οι απαντήσεις κλειδιά που δείχνουν ότι έχετε μία ολοκληρωμένη ζωή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα σας έκανε να αισθανθείτε πλήρεις;

Ίσως ένα ταίρι, ταξίδια ανά τον κόσμο ή το να έχετε μία επιτυχημένη καριέρα; Σύμφωνα με την life coach του τρόπου ζωής Sarah Jones, τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο πιστεύουμε! Εάν μπορείτε να απαντήσετε αυτές τις χρυσές ερωτήσεις, η ζωή σας είναι ολοκληρωμένη.

1. Με τι είστε παθιασμένοι;

Η κατανόηση του τι είναι σημαντικό για εσάς είναι το κλειδί για έχετε σκοπό στη ζωή σας. Η αυτογνωσία και το να διευκρινίσουμε τι ακριβώς είναι αυτό που αγαπάμε είναι η αρχή για να το αποκτήσουμε και να βρίσκουμε νόημα στη ζωή μας.

2. Είστε ευτυχισμένοι;

Για να επιτευχθεί η αληθινή ευτυχία θα πρέπει να αισθάνεστε ότι όλα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Αν είστε ευτυχισμένοι, μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας αλλά και να βοηθήσετε τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

3. Πόσο συχνά χαμογελάτε;

Αν ξέρετε πως είναι να ξυπνά κανείς με χαμόγελο τότε ξέρετε πως να ζήσετε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Βεβαιωθείτε ότι χαμογελάτε καθημερινά σκεπτόμενοι πρόσωπα και καταστάσεις που σας ευχαριστούν. Μη ξεχνάτε ότι είναι μεταδοτικό!

4. Είστε απαισιόδοξοι;

Το να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι άδειο έχει ζωτική σημασία για το πως αντιμετωπίζεται τη ζωή. Με το να κρατάτε θετική στάση απέναντι στη ζωή αισθάνεστε καλύτερα και βοηθάτε την υγεία σας. Επίσης, η υψηλή αυτοεκτίμηση σας κάνει λιγότερο επιρρεπείς σε ασθένειες σε σύγκριση με ανθρώπους που σκέφτονται αρνητικά.

5. Πόσο συχνά κλαίτε;

Για πολλούς, το κλάμα θεωρείται ως σημάδι αδυναμίας, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα δάκρυα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσουμε τυχόν αρνητικά συναισθήματα και μας βοηθά να αποδεχτούμε τον τρόπο που αισθανόμαστε. Είναι σημαντικό να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα πίσω σας ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε και να αισθανθείτε πιο άνετα.