Τοπικά

Σε Δήμο “ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ” εξελίσσεται ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Διονύσης Γκοτσούλιας , εγγύηση του Δήμου στη ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σκληρή κριτική προς τον Δημοτική Αρχή, κάνει η παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων…

για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμάτων και το εργοστάσιο στο Φλόκα.  Σε Δήμο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ εξελίσσεται ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας καθοδηγούμενος από μια δημοτική αρχή πραγματικό θίασο σκιών, που αδυνατεί να διασφαλίσει στοιχειωδώς τα συμφέροντά των συμπολιτών μας, αναφέρει η παράταξη και συνεχίζει :

” Αντί να αρπάξει την χρυσή ευκαιρία με την αλλαγή του εθνικού σχεδιασμού διαχείρισης των απορριμάτων, που προβλέπει μικρές μονάδες επεξεργασίας και ενώ ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος ο κ. Νικολάου το 2011 είχε ψηφίσει όχι στην μεταφορά σκουπιδιών της Πάτρας στο Φλόκα, συμφωνώντας τότε με την πρόταση του Δημάρχου Αντρέα Παναγιωτόπουλου, χθες ψήφισε ΝΑΙ. Τι άλλαξε σε τόσο μικρο διάστημα ?

Είναι σαν το ΟΧΙ του πρόσφατου δημοψηφίσματος που έγινε ΝΑΙ, άλλωστε οι κωλοτούμπες της Δημοτικής αρχής όχι μονό σε αυτό το θέμα αλλά και στο τεράστιο θέμα της Νότιας Χάραξης, που πρόσφατα συζητήσαμε στο Δ.Σ είναι απίστευτες ούτε η Κομανέτσι δεν τις έκανε.

Η Πάτρα φυσικά πανηγυρίζει γιατί καταφέρνει για μια ακόμη φορά να κάνει εξαγωγή ενός τεράστιου και αποκλειστικά δικού της προβλήματος σε άλλο Δήμο, βρίσκοντας δουλικούς αυτοδιοικητικούς έτοιμους να μετατρέψουν το Δήμο τους σε χαβούζα.

Ο Δήμος Αιγιαλείας με το ίδιο ακριβώς πληθυσμιακό μέγεθος μαζί με τα Καλάβρυτα (70.000 κατοίκων) ως διαχειριστική ενότητα, όσο ακριβώς έχουμε και εμείς(Δυτική Αχαΐα,Δήμος Ερυμάνθου και οι πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Οβρυάς, Παραλίας, Βραχνείκων) κάνουν μια μικρή μονάδα δική τους και μπράβο τους εμείς γιατί όχι κύριε Δήμαρχε.

Αποδεικνύεσθαι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λίγοι, ανίκανοι και μοιραίοι δείχνοντας έλλειψη σεβασμού στους συνδημότες μας.