Αθλητισμός

Αστέρια : Δεν τα κατάφεραν Εφηβοι & Κορασίδες

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δύσκολο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο

είχαν τα Αστέρια Αχαΐας. Οι έφηβοι ηττήθηκαν στην Β΄Φάση από την άκρως ανταγωνιστική  Προοδευτική , όπως επίσης οι κορασίδες του Παν. Ερδα , από την Παναχαϊκή. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδος :

Μπάσκετ : Την ήττα γνώρισαν και οι Έφηβοι μας στη πρώτη Αγωνιστική της Β’ φάσης του ομίλου της Ε.Σ.Κ.Α.Η. με σκορ 55-70 από την ομάδα της Προοδευτικής. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με δυνατές φάσεις και θέαμα και από τις δύο ομάδες οι Έφηβοι μας δεν κατάφεραν να επιβληθούν στο παιχνίδι τους μιας και ή ομάδα της Προοδευτικής στάθηκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο και μεγάλα σουτ έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

Βόλεϊ : Την ήττα γνώρισαν τα κορίτσια του Παν. Ερδα για την 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κορασίδων απέναντι στην ομάδα της Παναχαϊκής με 3-0 σετ. Για δεύτερο παιχνίδι δεν έδειξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές πέρα ορισμένων σημείων και δίκαια ηττήθηκαν από την καλύτερη ομάδα της Παναχαϊκής. Ή προσπάθεια συνεχίζεται συγχαρητήρια στα κορίτσια.