Τα Νέα της Αγοράς Υπηρεσίες

“ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ” – Παναγιωτόπουλος

Ε.Φ.Κ.Α. , ρύθμιση των 100 δόσεων , Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων , ΕΦΚΑ , σημαντικές αλλαγές στα εργασιακά , Συνεργάτες Οικονομίας , δήλωση φορολογικού έτους 2016 , πληρωμή αποδοχών εργαζομένων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Η εταιρεία «ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» δραστηριοποιείται στην Πάτρα και στην Κ. Αχαΐα με την παροχή φορολογικών-φοροτεχνικών, λογιστικών και νομικών υπηρεσιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές στους πελάτες της, εκμεταλλευόμενη την ως τώρα μεγάλη εμπειρία των στελεχών της και καλύπτει το σύνολο των τομέων της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, είμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη, μας και κάθε μας ενέργεια και υπηρεσία έχει στόχο την ικανοποίηση του.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο των οικονομικών και φορολογικών – φοροτεχνικών εργασιών με εξειδικευμένη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων κάθε νομικής μορφής και μεγέθους, καθώς και ιδιωτών, με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Η πολυπλοκότητα της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας καθιστά τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών ιδιαίτερα αυξημένες. Αυτές τις υποχρεώσεις καλούμαστε να καλύψουμε εμείς, με αξιοπιστία, ποιότητα και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές!

Το γραφείο μας διαθέτει σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών και του internet. Με στόχο πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποδοτικές, υπεύθυνες, αξιόπιστες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις. Η αδιάκοπη παρακολούθηση και ενημέρωση σχετικά με οποιαδήποτε τροποποίηση στο ισχύον φορολογικό σύστημα αποτελεί σημαντική παράμετρο για την άσκηση της δραστηριότητας μας.

25 ετή εμπειρίας

Η 25ετή εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας, έχει κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Απόδειξη η διατήρηση στο πελατολόγιο μας πελατών, ακόμα και από το ξεκίνημα μας.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί, επιχειρηματικό, φορολογικό, εργατικό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να συμβάλουμε στην λύση του και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας.

  • Διεύθυνση : Πλατεία Δημοκρατίας 2 , Κάτω Αχαΐα – Αρχιεπισκόπου Ιεροθέου 15 , Πάτρα
  • Τηλέφωνο: 26930 23400 (Κ. Αχαΐα) – 2610 318141 (Πάτρα)
  • E – mail: info@syneconomy.gr
  • web : syneconomy.gr