Αθλητισμός

“Παρουσιάστηκε” η Αχαγιά 82 (westcity photo)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα σε ειδική εκδήλωση

η παρουσίαση της φετινής ομάδας μπάσκετ της Αχαγιά 82, καθώς και της νέας φανέλας της ομάδας. Την τιμητική τους φυσικά είχαν το προπονητικό τιμ και οι παίκτες, που πήραν τις νέες τους στολές, με τους βασικούς χορηγούς “ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΑΧΑΙΡΑΣ” και “MED FRIGO”να αναγράφονται σε αυτές.

Από την εκδήλωση, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η εκτενής αναφορά στην περσινή χρονιά, όπου οι “κόκκινοι” κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους να πάρουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Οπτικοακουστικό υλικό “ταξίδεψε” τους παρευρισκομένους στο γήπεδο του Αγ. Διονυσίου, εκεί όπου οι Αχαγιώτες πανηγύρισαν την άνοδό τους, μετά το τελευταίο εύστοχο τρίποντο του Θανάση Νικολόπουλου. Ακολούθησε η βράβευση στον προπονητή Χρήστο Σαράντη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης, έγινε ιστορική αναδρομή στο τμήμα μπάσκετ της Αχαγιάς 82 και τιμήθηκε ο πρώτος προπονητής της ομάδας, Βαρθολομαίος Κιτσούκαλης. Για πρώτη φορά, βραβεύτηκε και η γυναικεία ομάδα της δεκαετίας του ’90, με τον Δήμαρχο Δυτ. Αχαΐας, Χρήστο Νικολάου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγ.  Αλεξόπουλο, τον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο Γερ.  Φεσσιάν, τον Πατήρ Απόστολο, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους να παραδίδουν τις τιμητικές πλακέτες. Παρών και ο πρόεδρος του Εσπέρου, Κ.  Μαρλαφέκας που πραγματοποίησε μία από τις απονομές, ενώ παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στην συνεργασία των δύο ομάδων μπάσκετ.

Πριν την παρουσίαση της σύνθεσης της ομάδας, έγινε και η παρουσίαση των χορηγών που ενισχύουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της Αχαγιάς ’82.

axagia-82-parousiasi-11