Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία: “Τζάμπα μάγκας ο Νικολάου”

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε φιάσκο και απόλυτα προσχηματική, καταλήγει άλλη μια επίσκεψη του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας στο Υπουργείο Εσωτερικών, δήθεν για να απειλήσει τον αρμόδιο υπουργό ότι θα του παραδώσει τα κλειδιά του Δημαρχείου αν μετακινηθούν δυο υπάλληλοι του Δήμου στα πλαίσια της κινητικότητας των υπαλλήλων του Δημοσίου τομέα, των ΝΠΔΔ, και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σήμερα δυο ήμερες μετά την επίσκεψη του Δήμαρχου που ακολούθησε άλλη μια φωτογράφηση, είδε το φως της δημοσιότητας το νομοσχέδιο που έχει καταρτίσει ο αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης κ. Βερναρδάκης, όπου αναλύονται οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια που τίθενται για την μετακίνηση των υπαλλήλων από ένα φορέα σε αλλού φορέα, όπου γίνεται ρητή αναφορά ότι στις περιπτώσεις των δήμων κάτω των 90.000 κατοίκων πρέπει να έχουν καταληφθεί το 65% των θέσεων που προβλέπονται στον οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας.

Στον δικό μας λοιπόν Δήμο δεν έχει προσληφθεί ούτε το 40% των προβλεπομένων θέσεων, άραγε απαγορεύονται οι μετακινήσεις προσωπικού Συμπέρασμα άλλη μια φορά τζάμπα μάγκας!!
Δήμαρχε στο τέλος θα σε πάρουν όλοι είδηση και θα το πάθεις σαν τον λύκο με τα πρόβατά,δεν θα σε πιστεύει κανένας!!

Τέλος να μην επιχειρήσεις άλλη φορά να διασύρεις το Δήμο με την απαράδεκτη και προσβλητική απέναντι στους συνδημότες μας στάση σου, όταν δηλαδή υπάρχει μια δυσκολία να τονίζεις ότι παραδίνεις τα κλειδιά του Δήμου, μόνο τα κλειδιά του σπιτιού σου μπορείς να παραδώσεις και όχι του Δήμου!

Έλεος πια πόσες φορές ακόμη θα τα παραδώσεις κινδυνεύουμε στο τέλος ως Δήμος να γίνουμε γραφικοί, δεν το αντιλαμβάνεστε??