Like

Τεστ προσωπικότητας: Γίνε ντετέκτιβ και ανακάλυψε τον εαυτό σου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια απιστία, μια δολοφονία και το μυστήριο. Γίνε ντετέκτιβ, βρες το δολοφόνο αλλά και τον υπαίτιο και μάθε πολλά για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι ζει σε σπίτι δίπλα σε ποτάμι. Η σύζυγος έχει εραστή που μένει στην αντίπερα όχθη. Ο μόνος τρόπος για να περάσει απέναντι είναι να περπατήσει κατά μήκος του ποταμού μέχρι να βρεθεί σε γεφυρούλα και να περάσει απέναντι ή να πληρώσει κάποιο βαρκάρη. Ο σύζυγός της φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι σε μια μακρινή πόλη.

Η γυναίκα τον παρακαλεί αν την πάρει μαζί του. Ξέρει πως αν δεν πάει μαζί θα τον απατήσει. Ο άνδρας αρνείται γιατί πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι και θα έχει δουλειά. έτσι πηγαίνει μόνος. Το ίδιο βράδυ η γυναίκα περνά τη γέφυρα και συναντιέται με τον εραστή της. Έχει ήδη ξημερώσει όταν φεύγει για να γυρίσει σπίτι πριν επιστρέψει ο σύζυγος.

Αρχίζει να περπατά στη γέφυρα όταν βλέπει τον έναν δολοφόνο να την περιμένει στην αντίπερα όχθη. Ξέρει πως αν προσπαθήσει να διασχίσει τη γέφυρα, θα τη σκοτώσει. Τρομοκρατημένη τρέχει μέχρι την όχθη και ζητά στον βαρκάρη να την περάσει απέναντι. Δεν έχει όμως αρκετά χρήματα κι αυτός αρνείται. Η γυναίκα τρέχει πίσω στο σπίτι του εραστή της, του εξηγεί τη δύσκολη θέση της και του ζητάς να πληρώσει τον βαρκάρη.

Αλλά κι ο εραστής αρνείται λέγοντάς της πως δεν είναι δικιά του ευθύνη η κατάσταση στην οποία αυτή βρέθηκε. Επειδή όμως ο ήλιος ανατέλλει, η γυναίκα αποφασίζει να περάσει τη γέφυρα γιατί ο σύζυγος καταφθάνει. Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το δολοφόνο και τη σκοτώνει.

Παρακάτω αναφέρονται οι πρωταγωνιστές της ιστορίας με αλφαβητική σειρά. Βάλε σε σειρά χωρίς να δεις τις απαντήσεις ποιος νομίζεις ότι ευθύνεται περισσότερο και ποιος λιγότερο για το θάνατό της.

Βαρκάρης – Γυναίκα – Δολοφόνος – Εραστής – Σύζυγος

Απαντήσεις

Κάθε ένας από τους χαρακτήρες αντιπροσωπεύει κάτι το διαφορετικό.

Βαρκάρης: Τύχη

Γυναίκα: Διασκέδαση

Δολοφόνος: Χρήματα

Εραστής: Σεξ

Σύζυγος: Αγάπη

Η σειρά που επέλεξες αποκαλύπτει πόσο σημαντικό είναι κάθετί στη ζωή σου. Αν θεωρείς για παράδειγμα πως η γυναίκα είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη τότε η διασκέδαση είναι το πιο σημαντικό στη ζωή σου.