Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία κατηγορεί για “ρευματοκλοπή” τη Δημοτική Αρχή

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η Ενωτική Πρωτοβουλία κατηγορεί για “ρευματοκλοπή” τη Δημοτική Αρχή:

O Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει αναδειχθεί σε μέτρ της παρανομίας της αδιαφάνειας και της κακοδιαχείρισης. Σε αντίθεση όσων μας έχει πει κατά καιρούς ο Δήμαρχος, ο οποίος με μια κλειστή ομάδα παρατρεχάμενών του, κάνει ότι είναι δυνατόν για να ρεζιλέψει το Δήμο μας.

Τελευταίο περιστατικό όχι μόνο προσβλητικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο, αλλά και ποινικά κολάσιμο είναι. Συνελήφθη να παίρνει παράνομα ρεύμα από τη ΔΕΗ και να ηλεκτροδοτεί το ιστορικό κέντρο της έδρας του Δήμου. Κάτι που η Δημόσια Επιχείρηση δια των υπαλλήλων της διαπίστωσε και αμέσως προχώρησε στις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ειλικρινά ας αναρωτηθούν οι πολίτες, τι παραδείγματα εκπέμπει η Δημοτική αρχή προς τους συνδημότες μας. Προσπαθούν μέσα στη οικονομική κρίση να είναι όσο μπορούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος αλλά και προς τον Δήμο. Υπάρχουν άτομα με αναπηρία που τους κόβουν το ρεύμα. Yπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Τι θα τους συμβούλευε να κάνουν; Να κλέβουν;

Ειλικρινά απευθυνόμενοι στους αγαπητούς συναδέλφους της πλειοψηφίας. Θα θέλαμε ευθέως να τους ρωτήσουμε, γιατί ανέχονται τέτοιες καταστάσεις και δεν αναλαμβάνουν να διαφοροποιηθούν σε ορισμένα κακώς κείμενα στο Δήμο.

Για να είναι αξιοπρεπείς όπως τουλάχιστον επιβάλλεται να κάνουν όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα και μάλιστα αιρετοί, εκλεγμένοι μάλιστα από τον λαό.

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος!!!!!!