Τοπικά

Δυνατή η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην 81η ΔΕΘ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας λαμβάνει μέρος στην 81η ΔΕΘ (10-18/9/2016). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λειτουργεί περίπτερο του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην Αίθουσα 2, Stand Νο 25 στο κεντρικό περίπτερο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στο οποίο προβάλλονται οι υπηρεσίες και ενέργειες του Επιμελητηρίου και της Αναπτυξιακής του.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του Επιμελητηρίου στήριξης των μελών του και στοχεύοντας πάντοτε στην προβολή και προώθηση των αχαϊκών επιχειρήσεων προσφέρθηκαν σε αχαϊκές επιχειρήσεις, οι οποίες είχαν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής 4 περίπτερα (Αίθουσα 2, stand No 16) στα οποία συμμετέχουν οι: ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΑΡΑΜΕΛΟΚΟΣΜΟΣ με ζαχαρώδη προϊόντα, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ «ΜΙΣΥΡΛΟΥ ΣΑΠΟΥΝΟΠΩΛΕΙΟΝ», «E-ASIS AE» ανάλυση ιχνοστοιχείων και βαρέων μετάλλων- βιοσυντονισμός και η « ΠΑΤΡΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΙΚΕ» με ζύθο.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας εκπροσώπησε στις συναντήσεις καθώς και στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ο πρόεδρος κος Πλάτων Μαρλαφέκας.

Την έκθεση επισκέφθηκαν κυβερνητικά στελέχη, πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος καθώς και ξένες αντιπροσωπείες οι οποίες εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία και οργάνωση.