Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας : Με την ίδια συνταγή στην δεύτερη 5ετία

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στη 2η πενταετία της δημιουργίας τους….

…εισέρχονται τα Αστέρια Αχαΐας. Τα τμήματα Μπάσκετ του Συλλόγου την τελευταία season βρέθηκαν στο αποκορύφωμά τους. Κατάφεραν την 3η θέση στο παιδικό, την άνοδο στην Γ1 και την ημιτελική φάση των εφήβων. Ετσι θα συνεχίσουν και φέτος με τον ίδιο ρυθμό και στόχους για τα επερχόμενα Πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.-Η ,κάνοντας πράξη το “Συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις”.

Ο Χρήστος Σαράντης στο τιμόνι και με συνοδηγό τον Αλέξανδρο Λυκούδη,  θα οδηγήσουν την κούρσα των Πρωταθλημάτων σε νέες επιτυχίες.

Αρχή το Εφηβικό Πρωτάθλημα το Σάββατο 24/9 με αντίπαλο την ομάδα των Ιτεών στο γήπεδο των Ροιτίκων στις 15:30 το μεσημέρι. Οι Έφηβοι θα αγωνιστούν στα χαρτιά ως ΑΣΤΕΡΙΑ – ΑΧΑΓΙΑ ’82,  μόνο για αυτό το Πρωτάθλημα,  προκειμένου να βοηθηθεί η πρώτη ομάδα της πόλης ΑΧΑΓΙΑ ’82 στο νέο της Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να είναι σύμφωνη με τα όσα ορίζει ο κανονισμός της Ε.Ο.Κ.

Στον ίδιο δρόμο και οι Παίδες του Αλ. Λυκούδη , θα επιχειρήσουν το καλύτερο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα των Παίδων, φέρνοντας την Νέα ομάδα με τους παίδες που θα λάβουν τις εμπειρίες τους και τη πρώτη τους γεύση με νέες συμμετοχές.

Τα Αστέρια Αχαΐας συνολικά θα συμμετέχουν:

Γ’1 Ε.Σ.Κ.Α.-Η. , Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων και Μινι.