Αθλητισμός

Παναγιώτης Έρδας: Ο προπονητής Βόλεϋ της πόλης μας !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο coach Παναγιώτης Ερδας ,

….”συστήθηκε” πρώτη φορά στην πόλη μας το 2012, στην προσπάθεια της Αχαγιάς 82 για ακαδημίες Βόλεϋ.

Μετά από 2 χρόνια (2014),  αφού έκανε ένα πέρασμα ενός έτους στην ολυμπιάδα Πατρών, άρχισε την συνεργασία του με τις οργανωμένες ακαδημίες των Αστεριών Αχαΐας.

H αγάπη του για το Βόλεϋ , τις ακαδημίες και το πρόγραμμα των Αστεριών , τον κατατάσσουν στην κορυφή των προτιμήσεων για τις νεαρές αθλήτριες της περιοχής,  που θέλουν να ασχοληθούν με το όμορφο άθλημα του Βόλεϋ.

Αν και δημότης και μόνιμος κάτοικος Δρεπάνου, η παρουσία του σε καθημερινή βάση τους χειμερινούς μήνες για τις ανάγκες του Συλλόγου,τον συναντάς περισσότερο στην Δυτική Αχαΐα παρά στο Δρέπανο.

O 49χρονος τεχνικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός  και άπαντες έχουν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του και την μεθοδολογία του,  στις προπονήσεις των κοριτσιών.

Ξεκίνησε σχετικά σε μεγάλη ηλικία να παίζει βόλεϋ (18 ετών) , καθώς οι ακαδημίες αθλημάτων γενικότερα δεν υπήρχαν.  Κατάφερε όμως να κάνεις πρωταθλητισμό για 26 χρόνια

Η τεράστια αγάπη για το άθλημα , έσπρωξε τον Παναγιώτη Έρδα στην ενασχόληση με την προπονητική.

Το καλοκαίρι τον συναντάμε στις παραλίες μας και στα γήπεδα Beach Volley,  να διασκεδάζει και να διδάσκει το όμορφο άθλημα του Beach Volley.

Το πρόσφατο Σαββατοκύριακο συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά beach Volley στην Παραλία Κάτω Αλισσού, παίρνοντας άριστα σε οργανωτικό , αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο , μιας και το ζευγάρι του με τον referre και coach της Παραλίας Πατρών Αγγελόπουλο Παναγιώτη τα πήγαν περίφημα και στην άμμο.

Ο Παναγιώτης πλέον είναι ένας από εμάς μιας και η συνεργασία του με τα Αστέρια Αχαΐας έχει δώσει νέου ορίζοντες στο άθλημα του βόλεϋ στη Δυτική Αχαΐα

erdas-1 erdas-2 erdas-3 erdas-4 erdas-5 erdas-6 erdas-7