Like

Τεστ: Τι υποδηλώνουν τα χρώματα για τους κρυφούς σας φόβους

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Γνωρίζετε ότι το κάθε χρώμα επηρεάζει την διάθεσή μας, αποκαλύπτει μέρος του χαρακτήρα μας που πηγάζει από το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας και διαμορφώνει ανάλογα την ποιότητα της ζωής μας;

Γνωρίζετε ότι το κάθε χρώμα έχει την δική του δόνηση και εκφράζει διαφορετικά συναισθήματα;

Έτσι, τα χρώματα, έχουν την ικανότητα να μας αποκαλύπτουν τους κρυφούς, ή και φανερούς, μας φόβους. Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και δείτε τι φόβο υποδηλώνει.

Διαλέξτε ένα χρώμα από τα παρακάτω χωρίς να κοιτάξετε τις απαντήσεις…

image

Διαβάστε τώρα τις απαντήσεις

Αποτέλεσμα: Ροζ: Φόβος για τα όνειρά σου
Το ροζ συνηθίζεται να χαρακτηρίζει τους συναισθηματικούς και ρομαντικούς ανθρώπους. Ως τέτοιοι, λοιπόν, κάνετε όνειρα για το μέλλον και ανησυχείτε πολύ για το ενδεχόμενο, τα όνειρα αυτά, να μην πραγματοποιηθούν.

Αποτέλεσμα: Πράσινο: Δεν θες να «επιβαρύνεσαι» με ξένα προβλήματα
Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το πράσινο τότε, πιθανώς, να παρουσιάζετε μια καλλιτεχνική φύση ως άτομα και, σε γενικές γραμμές, να είστε δημοφιλείς και αρεστοί στους γύρω σας. Παρόλα αυτά, δεν θέλετε μαζί με τα άτομα που προσελκύετε να φορτώνεστε και τα προβλήματά τους.

Αποτέλεσμα: Μοβ: Φόβος για τη διαφωνία
Όσοι αγαπούν το μοβ είναι, συχνά, λάτρεις των συζητήσεων και της ανάλυσης απόψεων, όμως, έχουν μια μεγάλη ανησυχία το πώς να διαχειριστούν μια διαφωνία στα πλαίσια ενός διαλόγου.

Αποτέλεσμα: Τυρκουάζ: Φοβάστε ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις
Το τυρκουάζ είναι το χρώμα της επικοινωνίας και των σχέσεων. Επιθυμείτε τη συνδιαλλαγή και την καλή έκφραση ενώ αγαπάτε τις καλές συζητήσεις. Εάν έχετε μεγάλη αγάπη στο τυρκουάζ, τότε είναι πολύ πιθανό ότι νιώθετε ανασφάλεια για τις αποφάσεις ζωής που έχετε πάρει στο πρόσφατο παρελθόν.

Αποτέλεσμα: Μαύρο: Φόβος επίτευξης των στόχων
Αν προτιμάτε το μαύρο, τότε, μπορεί να κάνετε αρκετά όνειρα για το μέλλον σας, αλλά μέσα σας κρύβετε μια συνεχή ανησυχία μήπως και δεν καταφέρετε να τα πραγματοποιήσετε. Κατά κάποιο τρόπο, σαμποτάρετε, πολλές φορές, τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αποτέλεσμα: Λευκό: Φόβος για την κριτική
Αν το χρώμα που προτιμάτε είναι το λευκό, τότε, από τη μία, έχετε τα περιθώρια και την ανάγκη να εκφραστείτε με τον τρόπο σας, από την άλλην όμως, φοβάστε την κριτική σε αυτά που κάνετε και σκέφτεστε. Αυτό μπορεί να σας κρατάει πίσω σε ορισμένα πράγματα και να σας κάνει πιο συγκρατημένους.

Αποτέλεσμα: Κόκκινο: Φόβος για έλλειψη προσοχής
Το κόκκινο σημαίνει επιτυχία. Αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα, τότε είστε ένα αρκετά φιλόδοξο άτομο και θέλετε να ξεχωρίσετε. Όμως, αυτό συνδέεται άρρηκτα με την επιθυμία να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Ο φόβος σας, στην ουσία, δεν είναι η αποτυχία αλλά το να μην σας δίνουν την απαραίτητη προσοχή.

Αποτέλεσμα: Μπλε: Φόβος να μην χαθεί η ηρεμία
Αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε, τότε, είστε αρκετά ήρεμα και γαλήνια άτομα. Είστε φύσει αισιόδοξοι και δεν συνηθίζετε να ξεφεύγετε από τα όρια που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. Αυτό που σας ανησυχεί, στην ουσία, είναι να μην διαταραχθεί η ηρεμία σας.

Αποτέλεσμα: Κίτρινο: Φόβος για τον έλεγχο της ζωής σου
Τα άτομα που τους αρέσει το κίτρινο χρώμα, χαρακτηρίζονται από υπερβολική αισιοδοξία και, μερικές φορές, ανικανότητα για ανάληψη ευθυνών. Αυτό υποδηλώνει, πως ο φόβος τους είναι να χάσουν εντελώς τον έλεγχο της ζωής τους και όσων τους συμβαίνουν σε αυτήν.

Αποτέλεσμα: Γκρι: Φόβος για τη διαμάχη
Τα άτομα που το αγαπημένο τους χρώμα είναι το γκρι, χαρακτηρίζονται από μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Είναι άτομα που ταλαντεύονται ανάμεσα σε σκέψεις, παρουσιάζουν μια αναποφασιστικότητα και, συχνά, αποφεύγουν τις συγκρούσεις με σκοπό να προστατεύοσουν τον εαυτό τους.