Event

Mayari: TRX training απο την Μαρία Παππά

αγαπημένο μας Mayari
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σε ένα beach bar συνήθως περιμένεις βουτιές, αλκοόλ, μουσική ή ρακέτες και volley…

Στο Mayari έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω και με την βοήθεια της έμπειρης γυμνάστριας Μαρίας Παππά μας προσκαλούν να γυμναστούμε στην ύπαιθρο, δίπλα στο κύμα!

Το ξεκίνημα έγινε με TRX… Πρόσφατα βρεθήκαμε στην παραλία της Κάτω Αχαΐας και αφού αρχικά απορήσαμε για τους κρεμασμένους από του ξύλινους πασσάλους ιμάντες, γίναμε ένα με το πολύ ωραίο παρεάκι και προπονηθήκαμε μέσα από μια μοναδική εμπειρία.

Τι και αν δεν υπάρχει κάποιο κατάλληλο ταβάνι; Οι ιδιοκτήτες του Mayari τοποθέτησαν τον ειδικό γάντζο του TRX και με την ευθύνη της γυμνάστριας η οποία μάλιστα έχει ειδικευτεί στην υπαίθρια γυμναστική δοκίμασαν άπαντες τις ικανότητες τους και τα κατάφεραν μια χαρά.

Είναι πολύ σημαντικό πως ακόμα και εμείς που δεν είχαμε και μεγάλη εξοικείωση με αυτό το είδος της γυμναστικής τα καταφέραμε και μάλιστα νιώσαμε ακόμα πιο καλά όταν μετά το τέλος της προπόνησης κάναμε ένα δροσερό μπάνιο στην θάλασσα.

Τι και αν σε άλλες χώρες του εξωτερικού ή και πόλεις της Ελλάδας η γυμναστική έξω στην ύπαιθρο είναι διαδεδομένη, στην Αχαΐα το συναντάμε πολύ σπάνια.

Ακόμα πιο σπάνια (ίσως η μοναδική φορά) σε beach bar.

Θα πρέπει να ξέρετε πως όλοι χωράνε στην παρέα του Mayari και πως 3 φορές την εβδομάδα η γυμναστική θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στο καλοκαιρινό τους πρόγραμμα. Αυτό θα συμβαίνει γύρω στις 20:00 και αφού έχει πέσει ο ήλιος.

Για να μάθετε τις ημέρες και να συμμετάσχετε απευθυνθείτε στο Mayari στέλνοντας μήνυμα inbox στην σελίδα της επιχείρησης στο Facebook!

mayari mayari1 mayari2