Τοπικά

Ιδια εικόνα – Ιδια νοοτροπία (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μετά το άρθρο του westcity.gr στις 7-11-2016 για τον σκουπιδότοπο στο Κέντρο της Κάτω Αχαΐας (κλικ εδώ) , έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Στο δημοτικό συμβούλιο της 11ης Ιουλίου 2016 όπως ξεκάθαρα αναφέρετε στο παρακάτω ηχητικό ,  γίνεται έμμεση αναφορά από το δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, ως προς τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς το westcity αναρτά για την καθαριότητα της πόλης. Αναφέρεται ο κ. Νικολάου για παλιές φωτογραφίες προ λίγον ημερών , με τον κ. Ραυτακόπουλο να ακούγεται να λέει “περσινά ξινά σταφύλια”, στοχοποιώντας έμμεσα το westcity , καθώς είναι το μόνο site στη Δυτική Αχαΐα , που αναφέρεται όχι μόνο στα καλώς , αλλά και στα κακώς κείμενα της δήμου μας. Στην συγκεκριμένη αναφορά κατ αρχάς γίνεται λανθασμένη αναφορά στο σημείο και κατά δεύτερον για του λόγου το αληθές , παραθέτουμε φωτογραφίες , με λήψη μπροστά από εφημερίδα όπου αποτυπώνεται η ημερομηνία της φωτογραφίας, ήτοι 14-07-2016 και όχι περσινές όπως ισχυρίζεται η Δημοτική Αρχή.

Τέλος αναφέρουμε τα εξής: κατά διαστήματα γίνεται έντονη προσπάθεια μομφής ως προς το westcity.gr και προσπάθεια σύγχυσης με δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Τονίζουμε και πάλι για όσους είναι δύσκολο να το κατανοήσουν , ότι το westcity παρουσιάζει αμερόληπτα και με ουσία την ενημέρωση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας , ενώ παράλληλα έχει ξεχωριστή δομή για την στήριξη των επιχειρήσεων. Πρακτικές σύγχυσης , προπαγάνδας και παραπληροφόρησης καλό είναι να παραμένουν μακρυά από όσους ισχυρίζονται στα λόγια ότι επιθυμούν το γενικότερο καλό και την ανάπτυξη της περιοχής και να περνούν σε πράξεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του τόπου, πέρα από στενόμυαλες μικροπολίτικές αντιλήψεις οι οποίες δημιουργούν διαχωρισμούς και “στρατόπεδα “.

Σας παραθέτουμε εικόνες από το σημείο στις 14-07-2016 και το ηχητικό από την συνεδρίαση της 11-07-2016

skoupidia-kentro-1 skoupidia-kentro-2 skoupidia-kentro-3 skoupidia-kentro-5