Αθλητισμός

Δυνάμωσε στην περιφέρεια, ψάχνει αντί-Κοτσέτα, ερωτηματικό η “φροντ λάιν”

 
 
 
 

Συντάκτης: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Η Αχαγιά ’82 προετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ήδη έχει ανακοινώσει την απόκτηση τεσσάρων παικτών, ενώ από τον βασικό κορμό, που οδήγησε την ομάδα της Κάτω Αχαϊας στον τίτλο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και συνεπώς στην μεγαλειώδη άνοδο, έχει αποχωρήσει ο Χρήστος Κοτσέτας.

Με την ενσωμάτωση των Μοσχοβάκη, Γατσούλη και Χαμηλού, η περιφέρεια της ομάδας του Σπύρου Δεράου έχει δυναμώσει αισθητά και άπαντες διαθέτουν αξιόπιστο σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

Ο Γιάννης Σταμόπουλος παρέμεινε στην Αχαγιά ’82, ωστόσο η αποχώρηση του Χρήστου Κοτσέτα κάνει επιτακτική την ανάγκη για την εύρεση ενός έμπειρου πλέι μέικερ, που γνωρίζει τα λημέρια της κατηγορίας και παράλληλα μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Ερωτηματικό παραμένει το τι “μέλλει γενέσθαι” με τον Θανάση Νικολόπουλο, τον άνθρωπο που έστειλε την ομάδα στην Γ’ Εθνική, με το ασύλληπτο τρίποντο στο 3ο παιχνίδι με την ΕΑΠ στην Πάτρα. Το αν θα παραμείνει ή όχι θα ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο, που πλανάται ως ώρας στην θέση του σέντερ.