Τοπικά

Ο Παιδικός Σταθμός γιόρτασε την λήξη της χρονιάς

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Άλλη μια σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και το προσωπικό με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ετοίμασαν και φέτος, με πολύ μεράκι και δημιουργικότητα τις αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές γιορτούλες σε φόντο καλοκαιρινό.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 έγινε η γιορτούλα του 1ου τμήματος του Π.Σ. στην οποία τ’αγόρια ντυμένα ναυτάκια και τα κορίτσια φορώντας μαγιό και παρεό, χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν. Η γιορτή αυτή ήταν πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική τόσο για τους γονείς και τα παιδιά, όσο και για τους ίδιους τους παιδαγωγούς.

Τη Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε και η γιορτούλα του 2ου τμήματος στην οποία τα παιδιά μας ξενάγησαν στα νησιά του Αργοσαρωνικού, των Κυκλάδων του Αιγαίου, του Ιονίου, των Σποράδων και την Κρήτη. Όλα με τις δικές τους μοναδικές ομορφιές. Μαζί τους ταξιδέψαμε και εμείς και μας χάρισαν λίγη ώρα ξεγνοιασιάς και αναμνήσεων.

Και πάντα στο τέλος η συγκίνηση…… τη Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε και η τελευταία γιορτούλα του Παιδικού μας Σταθμού για φέτος. Δεν υπάρχει γιορτή λήξης της χρονιάς χωρίς συγκίνηση… για τα παιδάκια που αποχαιρετούν το πρώτο τους σχολείο, τις πρώτες του δασκάλες, για τα παιδάκια που έκλεισαν έναν πολύ σημαντικό κύκλο της ζωής τους και σε λίγους μήνες θα ανοίξουν έναν καινούριο στο Νηπιαγωγείο.

Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά σε όλα τα παιδάκια ώστε να μην ξεχάσουν ποτέ το πρώτο τους σχολείο και τις όμορφες στιγμές που έζησαν σε αυτό. Τααναμνηστικά επιμελήθηκε ο κ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος καθώς επίσης και την καταγραφή των γιορτών σε DVD, τα έσοδα των οποίων τα διέθεσε στον Παιδικό Σταθμό για την αγορά κάποιου χρήσιμου προϊόντος για την κάλυψη των αναγκών του.

Όλες οι γιορτές απέδειξαν για μία ακόμη φορά ότι η αγάπη, η εργατικότητα των παιδαγωγών σε συνδυασμό με το ταλέντο και την αθωότητα των μικρών παιδιών μόνο καταπληκτικά αποτελέσματα μπορεί να έχει! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια και τους παιδαγωγούς για την όμορφη προσπάθειά τους που ανταμείφθηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα όσων τις παρακολούθησαν.

Ιδιαίτερα όμως συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν στην Δ/ντρια του Παιδικού Σταθμού Κατερίνα Δαβανέλου, που με τον απίστευτο επαγγελματισμό και το αίσθημα ευθύνης που την διακατέχει εργάστηκε εντατικά ώστε όλα να είναι έτοιμα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία του Προέδρου του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων κ. Ξενοφώντα Μπαχρά στην τελευταία γιορτή, ο οποίος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το πιο ευαίσθητο κομμάτι του Δήμου μας τον Παιδικό Σταθμό, επιδεικνύοντας καθημερινά την ηθική και υλική συμπαράστασή του και είναι πάντα εκεί για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

-------------------------------------------- -------------------------------- (1) 3fa0bb3b-ac2a-45b9-b2f9-3707ece3b690 386c009d-c756-4990-b46a-57fb96d58f36 822c0aa0-089b-4d5a-ab81-e673970e685a