Photos Αθλητισμός

Αστερια Αχαΐας: Αυλαία με φιλικά με ABC και Αμερικάνικο Κολέγιο Deree (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μετά την επιτυχημένη γιορτή του βόλεϋ το Σάββατο 25 Ιουνίου,  ακολούθησε την Κυριακή βάση προγράμματος η γιορτή για τη ληξη της season του μπάσκετ για τα Αστέρια Αχαΐας.

Η γιορτή άνοιξε με την φιλική αναμέτρηση των μίνι τμημάτων Αστέρια Αχαΐας και του καλεσμένου σωματείου ABC. Η συμμετοχή και η χαρά όλων ήταν το δεδομένο της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Για την ιστορία, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το ABC με σκορ 46-64.

Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Σειρά στο παρκέ αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης Μινι πήραν οι παμπαίδες , με καλεσμένο το σωματείο από το Αμερικάνικο Κολέγιο Derre. Το σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με το Deree να κερδίζει 40-35. Ευκαιρία για τον Χρήστο Σαράντη και Αλέξανδρο Λυκούδη να δοκιμάσουν τους ερχόμενους παίδες.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τα τμήματα Παίδων και Εφήβων να αντιμετωπίζουν το αντίστοιχο σωματείο του Derre. Μεγάλες μάχες με έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα τις Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. και τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το σκορ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τελείωσε στο 48-66 με το Κολέγιο Derre να παίρνει την νίκη.

Φινάλε λοιπόν για μια παραμυθένια από άποψη επιτυχιών χρονιά για τα Αστέρια Αχαΐας. Στη συνέχεια ακολούθησε πάρτυ στη neropolis στον Αλισσό Αχαΐας.

Δείτε φωτογραφίες από τις φιλικές αναμετρήσεις. Το πλήρες άλμπουμ θα αναρτηθεί στη σελίδα του westcity.gr στο facebook

asteria-deeree-2016