Αθλητισμός

Ανακοίνωση απάντηση του ΑΟ Δύμης 07 στην Αχαγιά 82

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανακοίνωση απάντηση εξέδωσε ο ΑΟ ΔΥΜΗΣ 07,  σχετικά με Δελτίο τύπου της ΑΧΑΓΙΑ 82 (κλικ εδώ) 

Σε συνέχεια της δημοσιευμένης την 22-6-2016 ανακοίνωσης της Αχαγιάς 82, αναφορικά με την ομολογουμένως μέχρι σήμερα καλή συνεργασία μεταξύ των σωματείων μας, τα στελέχη του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 έκπληκτοι έχουμε να δηλώσουμε τα εξής :

Οι υπαινικτικού τύπου δηλώσεις και δη με ασάφεια, νεφελωδώς επιθετικό ύφος και άδικα υπονοούμενα, ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ στο σωματείο μας. Δεν αξίζουν για την ομολογουμένως άψογη συνεργασία που είχαμε με την Αχαγιά 82 κατά τη σεζόν 2015-2016 στην διαχείριση των ακαδημιών μας, η οποία ουσιαστικά υλοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου από την αστείρευτη προσπάθεια και ενέργεια του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07. Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και αυτό αποτυπώθηκε στο χαμόγελο των παιδιών, στην ικανοποίηση των γονέων και στην υψηλή συμμετοχικότητα.
Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τους ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ και τις ΑΣΑΦΕΙΕΣ που τέθηκαν στην ανακοίνωση της Αχαγιάς 82. Μάλιστα, κάποια πράγματα τίθενται, κατά την γνώμη μας, ΠΡΟΧΕΙΡΑ και σίγουρα ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, καθότι ισχύουν χωρίς από κανέναν να αμφισβητηθούν.

Απερίφραστα δηλώνουμε, με τρόπο συνοπτικό και ξεκάθαρο, ότι :

  1. Ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε συναίνεση ή εξουσιοδότηση για την διαχείριση των ακαδημιών της Αχαγιάς 82 για τη σεζόν 2016 – 2017. Αντιθέτως, δηλώσαμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που αναγνωρισμένα έχουμε καταβάλει για την λειτουργία των ακαδημιών μας, πάντα σε πλαίσια συνεργασίας, ειλικρίνειας και προαγωγής των κοινών στόχων για την ανάπτυξη του αθλητικού έργου στην περιοχή μας. Τα όρια συνεργασίας σαφώς και δεν καθορίζονται μονοσήμαντα από εμάς αλλά αποτελούν ένα «τανγκό» που χρειάζεται δύο… Πέρυσι ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 εκπόνησε με την ομάδα των πέντε προπονητών του και τα στελέχη του ένα υψηλού επίπεδου Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα, που ακολουθήθηκε επακριβώς. Όλοι οι μικροί αθλητές και οι γονείς τους μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Προσβολές λοιπόν, ότι καπηλευτήκαμε και εκμεταλλευθήκαμε δεν δεχόμαστε από κανέναν.
  2. Ποτέ δεν πήραμε κανένα «ελεύθερο» να χρησιμοποιούμε το λογότυπο της Αχαγιάς 82 και ούτε το επιθυμούμε. Η δεδηλωμένη και συχνή συνεργασία μεταξύ των διοικήσεών μας μέχρι σήμερα, αλλά και των μελών και των στελεχών μας, επέτρεψε αυτό να γίνει κάποιες φορές κατά περίπτωση και μετά από συνεννόηση.
  3. Καμία αποκλειστικότητα ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ να υπονοείται και από κανέναν, πρώτα από όλα γύρω από την τρυφερή ηλικία των παιδιών, αλλά ταυτόχρονα ούτε και προς το σωματείο μας. Από την αρχή ύπαρξης του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07, ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ και εφαρμόσαμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ και άνευ όρων την ελευθερία στα δελτία όλων των αθλητών όλων των ηλικιών. Ο καθένας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να επιλέγει το σωματείο που επιθυμεί για να αθληθεί, πολλώ δε μάλλον και αυταπόδεικτα, αναφορικά με την άθληση των παιδιών, τον λόγο τον έχουν αυτοί που ασκούν την κηδεμονία τους, δηλαδή ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ και σίγουρα κανένα αθλητικό σωματείο.

Καλό θα είναι η διοίκηση της Αχαγιάς 82 να είναι πιο οργανωμένη και προσεκτική στις τοποθετήσεις της αναφορικά με τον Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07. Η ταυτότητα του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 είναι γνωστή σε όλους εδώ και χρόνια και κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είμαστε ένα σωματείο με ξεκάθαρα αθλητικό σκοπό και χωρίς τυχόν άλλου είδους επιδιώξεις… Η προσοχή και η διαλλακτικότητα είναι χαρακτηριστικά μας, όπως είναι η σοβαρότητα, η οργάνωση, η τυποποίηση, η συνεργασία και το γνήσιο αθλητικό έργο που καταθέτουμε διαχρονικά.

Για του λόγου το αληθές :

Ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 δημιούργησε άδολες συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια. Για παράδειγμα στελέχη μας προπόνησαν στα Αστέρια Αχαΐας και την Αχαγιά 82. Μέλος μας αγωνίστηκε με την φανέλα του Αχαϊκού. Αδελφοποιηθήκαμε με την ιστορική ομάδα της Αχαϊκής. Στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια της Αχαγιάς 82 για την άνοδο στην Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία. Προσφέραμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πετύχουμε ομόνοια και πρόοδο. Με έκπληξη βλέπουμε τώρα να διαμαρτύρονται οι συντάκτες της ανακοίνωσης της Αχαγιάς 82 γιατί δεν συμπεριλάβαμε στην ανακοίνωση μας την ομάδα Nέων των Αστεριών. Ουδέποτε είχε ανακοινωθεί επίσημη συνεργασία του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 με τα Αστέρια Αχαΐας, σε αντίθεση με την περίπτωση της Αχαγιάς 82. Η στήριξη μας αναφερόταν ξεκάθαρα στις αντρικές ομάδες του τόπου μας. Οποτεδήποτε τα Αστέρια Αχαΐας επιθυμήσουν την άδολη συνεργασία μεταξύ μας για την επίτευξη των αθλητικών και μόνο σκοπών, είμαστε εξ’ αρχής ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση μαζί τους.

Συνοψίζοντας :

Ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 δεν καπηλεύτηκε ποτέ τίποτα, δεν οικειοποιήθηκε ξένους κόπους, περισσότερο πρόσφερε υπηρεσίες παρά κοίταξε τυχόν να ωφεληθεί με ιδιοτέλεια ή χωρίς. Ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 δεν φαντασιώνεται συνεργασίες αλλά τις υλοποιεί! Η συμμετοχικότητα, ο πλουραλισμός και η αστείρευτη προσωπική εργασία αποτελεί θεμέλιο λίθο του όποιου αποτελέσματος πετύχαμε από το 2007 μέχρι σήμερα. Έτσι θα συνεχίζουμε πάντα. Τονίζουμε και πάλι, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι στις διακοπές όλων, ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07 συνεχίζει αδιάκοπα να εργάζεται και εν μέσω καλοκαιριού.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ 07.