Τοπικά

Γ. Κοντοδήμος: κ.Τσίπρα παραδώστε το τιμόνι

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κοντοδήμος ζητά απο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραδώσει το τιμόνι της ηγεσίας της χώρας σε άρθρο του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ¨γνώμη”

Δείτε το άρθρο:

Η Αριστερά στην κυβέρνηση έπαψε να υπάρχει και αντικαταστάθηκε από ένα τσούρμο ανθέλληνες οπορτουνιστές από τη στιγμή που η ηγεσία της πήρε διαζύγιο από τις κοινωνικές δυνάμεις που την έφεραν στην κυβέρνηση.

Η αύξηση των έμμεσων φόρων με αλυσιδωτές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η άμεση πώληση εξυπηρετούμενων και μη εξυπηρετούμενων δανείων με προσωρινή εξαίρεση τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας σε συνδυασμό με τον πρόσθετο μηχανισμό περικοπής περεταίρω μισθών και συντάξεων, εφόσον δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι, δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση την λαοκεντρική πολίτικη που ευαγγελιζόταν ο κος Τσίπρας προκειμένου να υφαρπάξει με δόλο την ψήφο του Ελληνικού λαού προς όφελος του ιδίου και των ημετέρων του.

Οι ανακρίβειες και τα ψεύδη αποτελούν δομικό στοιχείο της Κυβέρνησης Σύριζα και αυτό αποδεικνύεται πανταχόθεν.
Όσον αφορά το παραμύθι για τη διαγραφή του χρέους οι Γερούν Ντάισελμπλουμ και Κλάους Ρέγκλινγκ, ως άμεσα ενδιαφερόμενοι είπαν χαρακτηριστικά: Η ρύθμιση του χρέους είναι μια δυναμική διαδικασία που μεταβάλλεται στα χρόνια, ανάλογα με τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, την πορεία των επιτοκίων και τη λήξη των δανείων.
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…

Η αλήθεια είναι σκληρή αλλά πρέπει κάποτε να ειπωθεί. Οι πιστωτές, πήραν αυτό που ήθελαν για να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία του προγράμματος, χωρίς να δίνουν κάτι χειροπιαστό για το χρέος.
Την ώρα που ο κος Τσίπρας με κάθε ευκαιρία, καυχιέται οργασμικά σε όλους τους τόνους για τη μεγάλη προσωπική του επιτυχία ακροβατώντας μεταξύ της δόλιας άγνοιας και του άκρατου λαϊκισμού η μόνη ρεαλιστικά βιώσιμη λύση για το χρέος είναι αυτή που στοιχειοθετήθηκε από την Νεα Δημοκρατία από τις αρχές του 2012 και είναι η μόνη γιατί μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα συντελέσουν στη νέα αναδιάρθρωση του χρέους να αναγκάσει τους δανειστές να τηρήσουν τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις τους, στην κατεύθυνση της επιμήκυνσης της περιόδου χάριτος, της επιμήκυνσης της περιόδου αποπληρωμής, των χαμηλότερων επιτοκίων αλλά και της μετατροπής των κυμαινόμενων επιτοκίων σε σταθερά, για όλα τα δάνεια που δόθηκαν στην Ελλάδα από επίσημες πηγές μετά το πρώτο Μνημόνιο.

Αν αυτά είναι δύσκολα για σας κύριε Τσίπρα τότε δεν έχετε παρά να μας παραδώσετε το τιμόνι του πλοίου παλικαρίσια για πρώτη και τελευταία φορά, πριν οι ίδιοι που σας έχρισαν καπετάνιο σας οδηγήσουν στη σανίδα που οδηγεί στον πάτο δεμένο χειροπόδαρα για την ολοκληρωτική καταστροφή που προκαλέσατε σκόπιμα.