Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Ραγκαβάνης: Δοκίμασε 31 διαφορετικές γεύσεις στο ηλεκτρονικό τσιγάρο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η NOBACCO , η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου έχει επίσημο συνεργάτη για την Δυτική Αχαΐα το κατάστημα Ραγκαβάνης .

Η επιχείρηση επεκτείνεται και στο χώρο του ηλεκτρονικού καπνίσματος, ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των πελατών της, έχοντας μία μεγάλη γκάμα γεύσεων, η οποία θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς καπνιστές.

Το εξιδεικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι έτοιμο να σας ενημερώσει για το ηλεκτρονικό τσιγάρο καθώς και να σας εγγυηθεί για την άριστη λειτουργία των συσκευών του. Με την καλύτερη ποιότητα στα υγρά αναπλήρωσης, τα οποία μελετήθηκαν και κατασκευάζονται από το φαρμακευτικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών

Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το κατάστημα Ραγκαβάνης στην οδό Πατρών-Πύργου 65Α  και να απολαύσετε δωρεάν όλες τις νέες γεύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ragkavanis-nobacco-2 ragkavanis-nobacco-7 ragkavanis-nobacco-6 ragkavanis-nobacco-5 ragkavanis-nobacco-4 ragkavanis-nobacco-3 ragkavanis-nobacco-8 ragkavanis-nobacco-9 ragkavanis-nobacco-10 ragkavanis-nobacco-11 ragkavanis-nobacco-12