Αθλητισμός

Αστέρια Αχαΐας: Με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Πίτας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας τα Αστέρια Αχαΐας. Τα μέλη της διοίκησης επέλεξαν το αθλητικό τους “σπίτι”, το κλειστό στάδιο της Κάτω Αχαΐας, για την 5η κατά σειρά, καθιερωμένη συνάντηση που γίνεται για την κοπή της πίτας, αλλά και για έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Στο πλαίσιο ενός άρτια οργανωμένου προγράμματος, η διοίκηση των Αστεριών ξεκίνησαν την εκδήλωση ευχαριστώντας θερμά τους αθλητές τους που είναι η “ψυχή” και το “γρανάζι” του σωματείου. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” επίσης απήυθυναν και τους καθημερινούς ήρωες των παιδιών, τους γονείς τους. Οι οποίοι εκτιμούν ότι η ισορροπία του πνεύματος επιτυγχάνεται μέσα από την άθληση. “Στην περίπτωση των Αστεριών αυτός είναι και ο στόχος μας. Εμείς θέλουμε να έχουμε πάνω απ΄όλα καλούς ανθρώπους κοντά μας, παιδιά που εκτός από τον αθλητισμό θα διαπρέψουν και στην επαγγελματική τους ζωή. Σε αυτό, βοηθούμε και για εμάς η καλή παρουσία στο σχολείο αποτελεί τον κύριο μοχλό υγιούς ανάπτυξης μιας προσωπικότητας”, τόνισε το μέλος της διοίκησης Άγγελος Τσάμης καταχειροκροτούμενος από τη γεμάτη κερκίδα του σταδίου.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, τόνισε ότι τα Αστέρια Αχαΐας σε όλα τα επίπεδα έχουν σημειώσει αξιόλογη πορεία, στάθηκε στις διακρίσεις των αθλητών του σωματείου που φέρνουν την Αχαγιά σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και συμπλήρωσε ότι τη φετινή χρονιά οι εγγραφές σημείωσαν μεγάλη άνοδο.

Για το νέο site των Αστεριών Αχαΐας αναφέρθηκε με παρουσίαση ο Γιάννης Μαρούδας από την εταιρεία Brainwire , όπου “έχτισε” τη νέα Ιστοσελίδα στα σύγχρονα πρότυπα και σχεδιαστικά guidelines. Η νέα σελίδα είναι συμβατή με όλες τις συσκευές , όπου ο σχεδιασμός της επιτρέπει να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

Επίσημος υποστηρικτής των Αστεριών Αχαΐας είναι το westcity.gr, όπου στην ολιγόλεπτη ομιλία του ο ιδιοκτήτης του westcity.gr ανέφερε : “Από την αρχή της ίδρυσης του, το westcity.gr αγκάλιασε τα Αστέρια Αχαΐας και τα Αστέρια Αχαΐας αγκάλιασαν το westcity.gr”. Το westcity.gr , σχεδιάζει από κοινού με τα Αστέρια τα project , ενώ καλύπτει τις εκδηλώσεις οπτικοακουστικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σπουδαία ονόματα του αθλητισμού, όπως ο Γιώργος Λυκούδης και ο Νίκος Βουρνάς. “Μην ακούτε ότι τα παιδιά δεν έχουν χρόνο λόγω των μαθημάτων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Αυτό είναι μύθος. Αν αφήσουν τα κομπιούτερ… και το facebook τότε μπορούν να τα κάνουν όλα! Προς όφελός τους θα είναι”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βουρνάς ο οποίος συγκίνησε το κοινό όταν αναφέρθηκε στα “παιδιά” του, τους παλιούς αθλητές του τον Χρήστο Σαράντη και τον Άγγελο Τσάμη. “Κάνετε σπουδαία δουλεια και πρέπει να τη συνεχίσετε. Εύχομαι στους αθλητές σας να πάρουν το μυαλό του Σαράντη και τη σπιρτάδα του Τσάμη”, έκλεισε την ομιλία του εισπράτοντας θερμό χειροκρότημα από το κοινό. Στην υγεία του μυαλού που είναι συνυφασμένη με τον αθλητισμό, αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λυκούδης ο οποίος εξήρε τη δουλειά που γίνεται στα Αστέρια και έκλεισε λέγοντας ότι “θέλω να με θεωρείτε δικό σας ανθρωπο”.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους coach των Αστεριών τον Παναγώτη Έρδα και τον Αλέξανδρο Λυκούδη. Στις κερκίδες μαζί με τον κόσμο του σωματείου καθόταν και ο εκ των ιδρυτών των Αστεριών Άγγελος Τσάμης, “πηγή” έμπνευσης για τα παιδιά, από τη μέχρι σήμερα πορεία του στα Ελληνικά γήπεδα και την αθόρυβη κοινωνική του παρουσία. Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο πρόεδρος της ομάδας του Προμηθέα Ευάγγελος Λιόλιος.

Ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία και διακρίσεις έδωσε ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφώντας Μπαχράς, τονίζοντας ότι ο δήμος δυτικής Αχαΐας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία της περιοχής που κάνουν σπουδαία δουλειά, προετοιμάζοντας ανθρώπους με ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν ο πρώην δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Διονύσης Γκοτσούλιας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Τσώκος, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Καμπέρος και πολλοί άλλοι.

Στο τέλος της εκδήλωσης το ΔΣ των Αστεριών τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες τους Νίκο Βουρνά και Γιώργο Λυκούδη, αλλά και τους αθλητές που αρίστευσαν. Πρόκειται για τους Πάναγιωτη Μπαράκο , Σοφία Βεσκούκη , Νάσια Βρύνια και Γεωργία Βακάρου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό φωτορεπορταζ