Τοπικά

Επίσκεψη Νικολάου στον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, συνάντησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Πατρών και η συζήτηση έγινε στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και ενημέρωσης με σκοπό τη δημόσια ασφάλεια.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην έξαρση των φαινομένων των κλοπών, των διαρρήξεων, της εμπορίας και διακίνησης των ναρκωτικών, της βιαιότητας, της μη τήρησης του Κ.Ο.Κ. στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και εν γένει της παραβατικότητας, ενώ τόνισε : « Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος για την άψογη συνεργασία που έχουμε, τα στελέχη της ομάδας Ο.Π.Κ.Ε. για τις σημαντικές επεμβάσεις τους καθώς και τον διοικητή και τους υπηρετούντες στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας για τις προσπάθειες που καταβάλουν για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής. Όμως η άμεση δημιουργία Τμήματος Ασφαλείας στην Κάτω Αχαΐα είναι απαραίτητη προϋπόθεση πλέον για την προστασία της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας».

Στην συνάντηση παραβρεθήκαν ο αστυνομικός διευθυντής κ. Βασίλειος Τσούρας, ο οποίος κατάγεται από τη Δυτική Αχαΐα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Βασίλειος Γκοτσόπουλος και ο πρόεδρος της ΚΤΑΔΑ κ.Ηλίας Καραμπελιάς.