Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων : Κατηγορεί για κακοδιαχείρηση την Δημοτική Αρχή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με ανακοίνωση η Δημοτική Παράταξη Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , κατηγορεί για κακοδιαχείρηση την Δημοτική Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Συνεχίζεται το πάρτι της κακοδιαχείρισης, της διαφθοράς και της διαπλοκής, στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και οι διοικούντες που στα λόγια φυσικά επικαλούνταν την διαφάνεια διδάσκουν μαθήματα αυθαιρεσίας και απίστευτης κατασπατάλησης των χρημάτων των φορολογουμένων Δημοτών.

Στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο ζήτησαν να πάρουμε δάνειο ύψους 1.700.000 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αφού προηγουμένως το κράτος το 2012 έδωσε δωρεάν στο Δήμο να εξοφλήσει όσες οφειλές υπήρχαν έως και το 2011 ποσού 4.300.000 προκείμενου να μην δημιουργηθούν άλλες υποχρεώσεις και ο προϋπολογισμός να είναι πλέον ισοσκελισμένος.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Καραμπελιάς Ηλίας ζήτησε αναβολή του θέματος προκείμενου να έχουμε πλήρη επίγνωση των οικονομικών του Δήμου που επιμελώς αποκρύβονται κάτι που όλοι μας ζητήσαμε εξ αρχής και φυσικά οι μεγάλοι θεματοφύλακες της διαφάνειας αρνήθηκαν.

Έχουμε ζητήσει και εάν δεν το κάνετε κύριοι της συμπολίτευσης θα το κάνουμε εμείς ειδική συνεδρίαση για την οικονομική κατάσταση του Δήμου τι παρέλαβε από τους καποδιστριακούς Δήμους και ποια είναι η σημερινή κατάσταση.”