Αθλητισμός

Λ. Αγγελόπουλος: «Δεν αρκεί μόνο η φανέλα»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος, χωρίς να κάνει δεύτερη σκέψη αποφάσισε να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» και να βοηθήσει και εκείνος από την δική του μεριά να επανέλθει η Αχαϊκή στις μεγάλες κατηγορίες.

Οπωσδήποτε το να παίζει η Αχαϊκή στο τοπικό πρωτάθλημα δεν είναι ότι καλύτερο, ωστόσο, ο Λ. Αγγελόπουλος, τονίζει πως μοναδικός στόχος, είναι να είναι η ομάδα περαστική και να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες, αποδεικνύοντας μέσα στο γήπεδο την αξία των παικτών μιας και η φανέλα από μόνη της δεν μπορεί να πάρει το… πρωτάθλημα.

Πάμε να δούμε τι λέει στο www.westcity.gr ο νεαρός άσος της Αχαϊκής:

1.Λεωνίδα, επέστρεψες στην Αχαϊκή φέτος, ήταν εύκολη η απόφαση με την έννοια ότι είναι η ομάδα που αγαπάς αρκετά;

Όταν μου έγινε η πρόταση, δεν το σκέφτηκα καθόλου καθώς ήθελα πολύ να έρθω και έτσι απάντησα αμέσως θετικά.

2.Είναι περίεργο το συναίσθημα του να παίζει η ιστορική Αχαϊκή και πάλι στο τοπικό;

Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό το γεγονός καθώς, η Αχαϊκή είναι μια πολύ ιστορική ομάδα με πολλές επιτυχίες και σίγουρα πρέπει να βρίσκεται μόνο ψηλά και εκεί που της αξίζει.

3.Φέτος το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο έχοντας πολλές μεγάλες ομάδες. Αυτό τι σημαίνει για σας;

Αυτό σημαίνει πως μέσα στο γήπεδο πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε πραγματικά μια μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στην φανέλα αλλά και στα αποτελέσματα. Πράγματι μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.

4.Η Αχαϊκή έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα έχοντας το απόλυτο σε 4 αγωνιστικές… Αυτό σας δυσκολεύει ότι ανεβάζετε τον πήχη πολύ ψηλά;

Είμαι πολύ σημαντικό το ξεκίνημα που έχουμε κάνει, και όντως είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, διότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Ο πήχης της Αχαϊκής είναι έτσι κι αλλιώς πάντα ψηλά, εμείς θα πρέπει να τον κρατάμε σε αυτό το επίπεδο.

agelo2

5.Τι διαφορετικό έχει η Αχαϊκή από τις άλλες ομάδες, σύμφωνα με αυτά που ακούς και βλέπεις σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές;

Πιστεύω ότι έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών και σε συνδυασμό με τον προπονητή, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά μας έχει μάθει πολλά.

Παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και αυτό το βλέπουμε και από τα αποτελέσματα αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

6.Ποιους αντιπάλους θεωρείς πολύ δυνατούς που φαίνεται ότι θα είναι οι αντίπαλοι για την άνοδο;

Η Θύελλα έχει ξεκινήσει πολύ καλά και τα Βραχνέικα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Επίσης πιστεύω ότι ο Ριόλος θα είναι αρκετά ανταγωνιστικός και ας έχει άσχημα αποτελέσματα στην αρχή.

7.Λεωνίδα ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

Προσωπικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Γ’ Εθνική, ότι άλλο θα είναι αποτυχία για μένα.

Και αυτό γιατί οι συμπαίκτες μου είναι πραγματικά πολύ καλοί και προσωπικά με έχουν βοηθήσει πολύ ώστε να γίνομαι ακόμα καλύτερος.