Photos Αθλητισμός

Αστερια Αχαΐας: Ενα μαγικό All Star Game (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ενα μαγικό Αll Star Game οργάνωσαν οι Ακαδημίες των Αστεριών Αχαΐας !

Μία φαντασμαγορική εκδήλωση χάρισαν οι Ακαδημίες των Αστεριών σε όσους βρέθηκαν στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας το βράδυ το Σαββάτου. Πλήθος κόσμου αρχικά παρακολούθησε αναμετρήσεις μικρότερων κατηγοριών με την ομάδα της Αγυιάς Πατρών, ενώ στην κορύφωσή του έγινε η μεγάλη φιλική αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού. Χορευτικά και αθλοπαιδίες έλαβαν χώρα στο μεσοδιάστημα των αναμετρήσεων.

Διαβάστε την ανακοίνωση των Αστεριών Αχαΐας και δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το μεγάλο event. Θα ακολουθήσει εκτενέστερο φωτορεπόρτερ

“Άλλο ένα All Star Game έφτασε στο τέλος του, το πέμπτο σε σειρά και μαζί με την λήξη του σηματοδοτήθηκε και το κλείσιμο μιας ονειρικής διαδρομής από το 2011 μέχρι και σήμερα.

Για πρώτη φορά τα παιδιά του Συλλόγου μας, από θεατές που ήταν σε μια γιορτή που σχεδιάστηκε γι αυτά και υλοποιείται από το 2011, έγιναν πρωταγωνιστές  και έλαβαν όλο το χειροκρότημα του γηπέδου, φτάνοντας με κόπο και υπερηφάνεια στο 5ο All Star Game 2015, για να απολαύσουν στην φιλική αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Η διοίκηση του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας εκφράζει θερμές ευχαριστίες, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που ήταν συνδιοργανωτής του All Star Game  , στα σωματεία του Α.Ο. Παναθηναϊκού και Αγυιάς Πατρών, στη σχολή χορού Παναγιώτη Τσεκούρα, στην ομάδα της Ελληνικής Διάσωσης παράρτημα Αχαΐας, στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, στους χορηγούς που μας στήριξαν όλη την χρονιά αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ από όλους ανήκει στο κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του σε μια δύσκολη ώρα για την χώρα μας που παρ όλη την αβεβαιότητα κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο και έδωσαν το καλύτερο τους χειροκρότημα στα παιδιά αυτά που είναι το μέλλον του μπάσκετ της περιοχής μας.  Σας ευχαριστούμε για όλα!!!!”

ASTERIA-PANATHINAIKOS-1