Like

Πώς θα τον πείσεις να κάνει σχέση μαζί σου;

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια υγιής σχέση έχει καμιά φορά μεγαλύτερη σημασία για ένα άντρα, από ό, τι για μία γυναίκα. Αποτελεί ένα μέρος όπου μπορεί να μοιραστεί συναισθήματά, που ενδεχομένως δεν είναι σε θέση να συζητήσει με κανέναν άλλο. Τεχνάσματα, λοιπόν, δεν υπάρχουν.

Μην το παίξεις αφόρητα κουλ αλλά μην είσαι πιεστική. Δείξε του ότι μπορεί να αναπνεύσει ελεύθερα, αρκεί να υπάρχει συνεννόηση. Για εκείνον το να μπει σε σχέση σημαίνει αυτόματα αλλαγή της καθημερινότητάς του και επίγνωση ευθύνης προς κάποιον άλλον. Δέσμευση. Δεν είναι καλό να τρομάξει!

Δεν θα τον «ρίξεις» με το σεξ, παρότι μετράει αλλά με το να τον κάνεις να νιώσει πολύ πιο οικεία. Μπορεί η δουλειά του να είναι επίπονη, βαρετή ή κουραστική. Μπορεί το εργασιακό του περιβάλλον να μην τον ευχαριστεί. Παρόλα αυτό όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος που στο τέλος αυτής της δύσκολης ημέρας θα τον περιμένει και θα τον γεμίσει με αγάπη και κατανόηση.

Πολλοί άντρες, οφείλουν την επιτυχία τους στο γεγονός ότι υπάρχει μια σύντροφος που νοιάζεται για το τι θα τους συμβεί και τους βοηθάει να επιλύσουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Αυτό το είδος φροντίδας τους παρέχει ισορροπία και σταθερότητα. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις κι εσύ. Όχι υποκριτικά, να το νιώθεις κιόλας!

Φυσικά και μεγάλο, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το σεξ, παρότι δεν είναι αυτό που εν τέλει θα κερδίσει ολοκληρωτικά έναν άντρα, προκειμένου να κάνει σχέση μαζί σου. Το σεξ του είναι απαραίτητο( και σε ποιον δεν είναι άλλωστε!), οπότε όταν η σχέση του, του προσφέρει απολαυστικό σεξ, είναι πολύ χαρούμενος, ενώ όταν η σεξουαλική σχέση δεν είναι ικανοποιητική, γίνεται εξαιρετικά νευρικός. Εάν η σχέση του τον γεμίζει και τον ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα, δεν τον ενδιαφέρει να αναλώνεται εδώ κι εκεί.

Όσο πιο χαμογελαστή και χαρούμενη είσαι δίπλα στον άνθρωπό σου- όσο πιο αληθινά εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου τόσο πιο όμορφα τον κάνεις να νιώθει. Χρήσιμος, απαραίτητος και ξεχωριστός. Ικανός να κάνει κάποιον να νιώσει ευτυχισμένος. Είναι πολύ σημαντικό συναίσθημα για κάθε άνθρωπο!
Μια υγιής σχέση είναι πολύτιμη και για τους δυο συντρόφους. Μην υποτιμάς τον άντρα που δυσκολεύεται να μπει σε σχέση. Τις περισσότερες φορές απλά δεν βρίσκουν αυτό που θα τους κερδίσει. Αν τον θέλεις πραγματικά, έχε τα παραπάνω στο μυαλό σου και αντιμετώπισέ τον, ανθρώπινα. Θα το εκτιμήσει.