Τοπικά

Καταγγελία Συντονιστικής ΧΥΤΑ Φλόκα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Προς ενημέρωση των Δημοτών Δυτικής Αχαΐας
Σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή και το Δ.Σ του ΦΟ.Δ.Σ.Α, αποφάσισε να φέρει στον Χ.Υ.Τ.Α Φλόκα σκουπίδια από τον Πύργο.
Επειδή λοιπόν αυτός ο Χ.Υ.Τ.Α έχει κατασκευαστεί με συγκεκριμένες περιβαλλοντικές μελέτες, προκειμένου να δέχεται και να λειτουργεί σωστά, τα απορρίμματα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, του Δήμου Ερυμάνθου και τις Δημοτικές Ενότητες Βραχναιίκων, Παραλίας και Μεσσάτιδος, δεν έχει αντοχές για περισσότερη επιβάρυνση.
Ήδη η λειτουργία του είναι προβληματική και έχει διαπιστωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες μετά από σχετικούς ελέγχους που έχουν γίνει. Κάθε επιπλέον σκουπίδι σημαίνει επιπλέον επιβάρυνση του Χ.Υ.Τ.Α και άμεσος κίνδυνος για την υγεία μας.
Άρα λοιπόν κινδυνεύει η δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής μας. Ζητούμε λοιπόν από όλους τους Δημότες του Δημου Δυτικής Αχαΐας, να συμπαραταχθούν με τον αγώνα που ξεκινήσαμε για να αποτρέψουμε την μεταφορά των απορριμμάτων του Πύργου, την ώρα που οι Δημοτικοί μας Άρχοντες προσπαθούν να μας επιβάλλουν, αγνοώντας τις συνέπειες για την υγεία μας και την υποβάθμιση της περιοχής μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα