Αθλητισμός

Τα Αστέρια στον “προαστιακό”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας για την επέκταση του Προαστικού στην Κάτω Αχαΐα και την προέκταση του μέχρι το πολιτικό αεροδρόμιο βρέθηκαν καλεσμένοι τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ.

Η εκδήλωση με τίτλο “προαστιακός- ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο στην υπηρεσία των πολιτών” είχε ως κεντρικούς ομιλητές τον Δήμαρχο Δ. Αχαΐας Νικολάου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ Αλεξόπουλο, τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε κ Γιανναδάκη και τον συγκοινωνιολόγο κ. Μηλιώνη.

Τα Αστέρια Αχαΐας είχαν το δικό τους κομμάτι σε αυτή την εκδήλωση αφού εντάχθηκε στην ημερίδα η φωτογράφιση του περασμένου Οκτωβρίου στον παλιό σταθμό του Ο.Σ.Ε. της πόλης μας. (σχετικό άρθρο)

Ο γενικός γραμματέας του συλλόγου Τσάμης Θάνος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την ένταξη της φωτογράφισης σε μια πολύ σημαντική ημερίδα όπως αυτή του προαστιακού και παρουσίασε τις φωτογραφίες που ”ζωντάνεψαν” τον περασμένο Οκτώβριο τον σταθμό του Ο.Σ.Ε. της πόλης μας συνδέοντας με τις εικόνες αυτές την νέα εποχή που ευελπιστούμε όλοι μας να έρθει με το συγκεκριμένο έργο. Ο κ. Τσάμης παρέδωσε στη διάθεση του Δήμου το φωτογραφικό υλικό από τον παλιό σταθμό.