Αθλητισμός

Κοιτάζει μπροστά ο Κ. Σταθόπουλος!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οπωσδήποτε και το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι… πέρα από τις σκοπιμότητες των παραγόντων… αποτελεί ένα μέσο διασκέδασης αλλά και… ζωή γι’ αυτούς που ασχολούνται.

Καμιά φορά όμως, έχει και αρνητικές πλευρές… αφού στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος του Εθνικού Σαγεϊκων, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κώστας Σταθόπουλος… πάγωσε στην κυριολεξία όλους όσους βρέθηκαν εκεί!

Ο έμπειρος πορτιέρο είχε μια σύγκρουση με συμπαίκτη του και δυστυχώς είχε και άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει και στο κεφάλι!!!

Για αρκετή ώρα έχασε τις αισθήσεις του… σε συνδυασμό με του ότι δεν υπήρχε η κατάλληλη υποδομή για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, το ασθενοφόρο άργησε σχεδόν 30 ώρα και όπως γίνεται αντιληπτό… ο χρόνος κυλούσε με το σταγονόμετρο με την αγωνία να μεγαλώνει…

Ο παίκτης έμεινε λοιπόν για αρκετή ώρα στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου… και αν και ακούστηκαν διάφορα από τους κακοπροαίρετους, ο ίδιος τ’ αφήνει πίσω του και κρατά μόνο το ότι τελικά, όλα πήγαν καλά.

Όλο αυτό πια… αποτελεί ένα κακό όνειρο για τον Σταθόπουλο, που πλέον, χαίρει άκρας υγείας και ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον… αφήνοντας πίσω του αυτή την άσχημη εμπειρία.

Ο Κώστας Σταθόπουλος, φόρεσε την φανέλα των Σαγεϊκων τον Γενάρη καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν στην Αχαϊκή.

Έκανε μια εξαιρετική χρονιά σε αυτό το διάστημα και μας μίλησε για την παραμονή του στους… πολεμιστές:

«Έχω κάνει πολλούς φίλους στην ομάδα όπως ο κολλητό μου ο Αγγελάτος και πραγματικά το κλίμα ήταν πολύ καλό. Το πρωτάθλημα φέτος ήταν πολύ ανταγωνιστικό και φάνηκε που κρίθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή… Πλέον τα πλάνα μου περιλαμβάνουν ξεκούραση και από εκεί και πέρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, θα το δούμε στην συνέχεια».

σταθο