Αθλητισμός

Ολα έτοιμα για τον ποδηλατικό γύρο “Θυσίας”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γ.Σ. Δύμης και τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών συνδιοργανώνοντας για τέταρτη συνεχή φορά τον 38ο Ποδηλατικό Γύρο «ΘΥΣΙΑΣ» προς τιμήν του ποδηλάτη Κανέλλου Κανελλόπουλου στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Eλλάδας και των Δήμων Πατρέων και Καλαβρύτων για την Εθνική Επέτειο της «25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821».

Στους αγώνες όσον αφορά την κατηγορία Ανδρών και Εφήβων έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν 24 σωματεία.

Βέβαια η συμμετοχή είναι ελεύθερη και υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής αθλητών από όλα τα σωματεία αρκεί να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας της Ε.Ο.Π. για το 2015. Όσον αφορά την κατηγορία Μάστερ η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους αθλητές αρκεί να έχουν εκδώσει δελτίο αθλητικής ιδιότητας Ε.Ο.Π. ή ΠΕΠΑ για το 2015.

Ο φετινός Γύρος θα διεξαχθεί σε δύο ΕΤΑΠ:

• 24-3-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 15.00, Ατομική Χρονομέτρηση 11ΚΜ, με την ονομασία «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», τιμής ένεκεν στον μεγάλο Πρωταθλητή μας. Εκκίνηση από τον Άραξο (Τείχος Δυμαίων) και τερματισμός στο Λάππα μέσω του πανέμορφου δάσους της Στροφιλιάς.

• 25-3-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 Αγώνας αντοχής 80ΚΜ Πάτρα – Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας) για την κατηγορία Μάστερ και Γυναικών. Ωρα 10.00 Αγώνας αντοχής 100ΚΜ Πάτρα – Καμίνια – Ηρώων (έναντι Ι.Μ. Αγίας Λαύρας) για την κατηγορία Ανδρών και Εφήβων.