Αθλητισμός

Φίλιππος Ροδόπουλος: «Μπασκετική νοοτροπία και πάθος»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Για την εντυπωσιακή πορεία του Α.Ο. Δύμης ΄07 στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η μίλησε ο Φίλιππος Ροδόπουλος. Οι κυριότερες τοποθετήσεις του έμπειρου προπονητή στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

– «Αξία και σημασία έχει η αποτίμηση της πορείας στο τέλος του πρωταθλήματος. Αναθεώρησα, πάντως, ευχάριστα τον αρχικό στόχο της παραμονής μετά το τέλος του α΄ γύρου. Η μετέπειτα πορεία της ομάδας θα ορίσει τους νέους στόχους».
– «Από τους αντιπάλους μας, η Κεφαλονιά έχει δείξει αγωνιστική σταθερότητα και δύσκολα θα χάσει την 1η θέση. Υπάρχουν, όμως, τουλάχιστον άλλες 7-8 ομάδες πολύ ανταγωνιστικές, μεταξύ αυτών και εμείς, που μπορούν να διεκδικήσουν τις υπόλοιπες 4 θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ».
– «Το πολύ ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα ανεβάζει τις απαιτήσεις ως προς τον όγκο και την ποιότητα δουλειάς και έτσι το αποτέλεσμα στα γήπεδα είναι καλύτερο των προηγούμενων ετών».
– «Ανέλαβα μία ομάδα που ήξερε να λειτουργεί με νοοτροπία αθλητική κα με πάθος. Αυτό το χρωστάμε σε δύο ανθρώπους που δεν είναι πια μαζί μας, τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς και τον Φάνη Κολλιόπουλο. Διοίκηση και φίλαθλοι στηρίζουν και δίνουν ενέργεια στους παίκτες στην καθημερινή προσπάθεια εντός παρκέ».
– «Από την στιγμή που η συνεργασία μεταξύ εμού και της διοίκησης του Α.Ο. Δύμης ΄07 στηρίζεται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και την συνέπεια, ξεπερνάμε το επίπεδο της ικανοποίησης».
– «Ταλέντα στην Δυτική Αχαΐα και υπήρχαν και υπάρχουν. Η προσπάθεια του Α.Ο. Δύμης ΄07 συνεχίζεται και ενισχύεται σε όλο το Δήμο, όχι μόνο στην ανίχνευση και προσέλκυση ταλέντων, αλλά και στην ανάδειξη αυτών των παιδιών, αξιοποιώντας τις πολύ καλές αθλητικές εγκαταστάσεις στην Κάτω Αχαϊα. Σε αυτή την προσπάθεια, ο σύλλογος θα έχει την ενεργή συμπαράστασή μου».