Τοπικά

ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Έστειλαν προειδοποίηση σε οφειλέτη για 2,13 ευρώ

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Από την υπό εκκαθάριση Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα έστειλαν χαρτί σε Πατρινό επαγγελματίας προειδοποιώντας τον ότι θα προβούν στα νόμιμα εάν δεν τακτοποιήσει την ληξιπρόθεσμη οφειλή του που ανέρχεται στο ποσό των μόλις 2,13 ευρώ πλέον τόκων από την 1η του 2015!

Σε αυστηρό τόνο γίνεται λόγος για «τελευταία» προειδοποίηση, αναφορικά με τον λογαριασμό του, αφού παρά τις «συνεχείς οχλήσεις» ο οφειλέτης δεν πλήρωσε. Και ενημερώνεται πως εάν δεν τακτοποιήσει την εκκρεμότητα εντός 15 ημερών, τα προσωπικά του στοιχεία θα διαβιβαστούν σε δύο εισπρακτικές εταιρίες!

Είναι από εκείνα που δύσκολα τα πιστεύεις αφού τέτοιες περιπτώσεις τις συναντάμε κατά κύριο λόγο σε Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες όπου το ηλεκτρονικό σύστημα είναι προσαρμοσμένο να εκδίδει ειδοποιητήρια ακόμα και για μερικά λεπτά του ευρώ.

Είναι να απορεί κανείς τελικά μήπως το έγγραφο, μαζί με την όλη διαδικασία που ακολουθείται (εκτύπωση, αποστολή στον παραλήπτη, κοινοποίηση κλπ) μπορεί να κοστίζει, εν τέλει, παραπάνω από την ίδια την οφειλή.

axaiki-trapeza-eggrafo