Οικοδομή Τα Νέα της Αγοράς

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ – Είδη κιγκαλερίας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μεγάλη ποικιλία ειδών κιγκαλερίας , με εμπειρία από το 1920

Το κατάστημα ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ιδρύθηκε το 1920 ως επιχείρηση εμπορίας χρωμάτων, σιδηρικών, ξυλείας, άσβεστου και τζαμιών από τον Κωνσταντίνο Γ. Κουτρουμάνη και έδρα την οδό Αθηνάς 21 στην Κάτω Αχαΐα οπού και παραμένει έως και σήμερα.

Το 1952 ο Βασίλειος Αντ. Κουτρουμάνης αγοράζει την επιχείρηση και δραστηριοποιείται περισσότερο στην πώληση χρωμάτων – σιδηρικών – ξυλείας και οικοδομικών υλικών (όπως τσιμέντα, σίδερα, άσβεστου) έχοντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρες εταιρίες του χώρου για τα χρόνια εκείνα.

Το 1981 ο Κωνσταντίνος, υιός του Βασιλείου, έχοντας αποκτήσει την τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο, παραλαμβάνει την επιχείρηση με την επωνυμία της να παραμένει «ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ» δίνοντας περισσότερη βάση στο να εμπλουτίσει την γκάμα των σιδηρικών, χρωμάτων και εργαλείων. 

Το 2008 ο Κωνσταντίνος, ιδρύει ένα υποκατάστημα όπου δραστηριοποιείτε αποκλειστικά στα χρώματα, σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από την πρώτη επιχείρηση (Αθηνάς 22). Το υποκατάστημα το παραλαμβάνει ο Βασίλειος, υιός του Κωνσταντίνου όπου και παρέμεινε εκεί για 3 χρόνια.

Το 2011 ο Βασίλειος μεταφέρει την επιχείρηση σε νέες μεγαλύτερες & ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθηνάς 16 δημιουργώντας εκεί ένα πρότυπο τεχνικό κατάστημα επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της με νέες συνεργασίες και παράλληλα διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με σκοπό την κάλυψη των αναγκών-τάσεων της αγοράς.

Αντικείμενο της εταιρίας αποτελεί τόσο η προσφορά καινοτόμων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όσο και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Στόχο έχει την ολοκληρωμένη λύση για τις σύγχρονες κατασκευές και την ολική ικανοποίηση των πελατών της. Η επιχείρηση επιβιώνει έναν αιώνα τώρα στηριζόμενη μόνο στις δικές της δυνάμεις, χωρίς χρηματοδοτήσεις τρίτων. Ένα από τα γνωρίσματά της είναι η ειλικρίνεια και η εντιμότητα που δείχνει προς το καταναλωτικό κοινό, με αποτέλεσμα να εισπράττει διαχρονικά την εμπιστοσύνη του.

  • Κατάστημα Σιδηρικών – Εργαλείων – Βιομηχ. Υλικών , Αθηνάς 21 Κάτω Αχαΐα, 2693022158
  • Κατάστημα Χρωμάτων οικοδομής – Χρωμάτων αυτοκινήτου – Μονωτικών υλικών , Αθηνάς 16 Κάτω Αχαΐα , 2693 025589
  • Τηλέφωνο: 2693 025589
  • Facebook page : Κουτρουμάνης Χρώματα αυτοκινήτου & οικοδομών
  • Email : koutroumanis1920@yahoo.gr