Αθλητισμός

Φ. Ροδόπουλος: «Πλασματικό το τελικό σκορ»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο τεχνικός του Α.Ο. Δύμης, Φίλιππος Ροδόπουλος ήταν ναι μεν ικανοποιημένος από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με την Κεφαλονιά στο Αργοστόλι, για την 6η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΗ, ωστόσο, υπάρχει πικρία για το γεγονός πως θα μπορούσε η ομάδα να πάρει τη νίκη, καθώς το πάλεψε πολύ σε όλο το ματς.

Μάλιστα, στο πρώτο 10λεπτο προηγούνταν και με συν 8! Στην συνέχεια η Κεφαλονιά πήρε τα ηνία, όμως, η Δύμη ήταν αξιόμαχη και κοντά στο σκορ, ωστόσο, οι αντοχές μειώθηκαν στο τέλος και στο τελευταίο 2λεπτο, δεν υπήρχε καθαρό μυαλό στην επίθεση και κούραση στην άμυνα.

Ο έμπειρος κόουτς, μιλώντας αμέσως μετά τον αγώνα στο www.westcity.gr είπε:

«Ήταν μια καθαρή νίκη της Κεφαλονιάς. Από εκεί και πέρα το τελικό σκορ ήταν πλασματικό. Στα τελευταία δυο λεπτά του αγώνα είχαμε κάποιες ολιγωρίες στην άμυνα και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην επίθεση, όμως, είναι κατανοητό γιατί η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Από αυτή την προσπάθεια είμαι ικανοποιημένος, όμως, πρέπει να δουλέψουμε στο πως θα πάμε αυτά τα βήματα που έχουμε κάνει, ακόμα πιο μπροστά, ώστε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Πρέπει να έχουμε διάρκεια ως το τέλος για να έχει καρπούς η δουλειά μας. Αν σε αυτό το 1.30 λεπτό, είχαμε την συγκέντρωση και την αντοχή που έπρεπε θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι».

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και την παρουσία του κόσμου στο Αργοστόλι για λογαριασμό του Α.Ο. Δύμης:

«Η στήριξη των φιλάθλων μας βοήθησε πολύ ειδικά όταν βρεθήκαμε στην 2η και 3η περίοδο πίσω στο σκορ, μας βοήθησε να επανέλθουμε. Σίγουρα υπάρχει μια γεύση γλυκιά από ικανοποίηση για την προσπάθεια, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι περισσότερο. Πλέον, θα δουλέψουμε πιο πολύ και συνεχίζουμε».