Like

Πώς να αδυνατίσετε γρήγορα: Τρεις διάσημοι διαιτολόγοι αποκαλύπτουν τα μυστικά τους!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Περιττό λίπος, μάχη με τα κιλά. Πώς θα καταφέρετε να μπείτε επιτέλους στο παλιό στενό σας τζιν; Με αρκετή επιμονή, υπομονή και προσήλωση στους διατροφικούς κανόνες θα πετύχετε το στόχο σας. Φυσικά, μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Τέλος, βάλτε το περπάτημα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο και δείτε άμεσα αποτελέσματα πάνω σας.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σας στη μάχη σας με τα κιλά δε θα μπορούσε να ήταν άλλος από το διαιτολόγο σας. Συμβουλευτείτε τον και ακολουθήστε κατά γράμμα τις συμβουλές του. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς, τα μυστικά τριών διάσημων διαιτολόγων και σας τα αποκαλύπτουμε. Ποιες τροφές προτιμούν οι ίδιοι; Δείτε παρακάτω:

1. Αγαπημένη επιλογή της Joy Bauer, διάσημης διαιτολόγου και health expert του NBC TODAY show, δεν είναι άλλη από το κουνουπίδι. Με μόλις 25 θερμίδες ανά φλιτζάνι, πώς να μην αποτελεί ιδανική τροφή για… δίαιτα! Συνδυάζεται εύκολα με όλα και είναι πολύ θρεπτικό. Δεύτερο αγαπημένο της λαχανικό δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από το αγγούρι. Το χρησιμοποιεί στις σαλάτες της και επιπλέον ξεγελάει την πείνα της με αυτό, τις δύσκολες ώρες που την πιάνουν λιγούρες. Κόβει, λοιπόν, αγγουράκια και τα συνοδεύει με ντιπ γιαουρτιού χαμηλών λιπαρών!
2. Όταν το παρακάνει με το φαγητό, η διάσημη διαιτολόγος Brooke Alpert φροντίζει τις επόμενες ημέρες να είναι πιο προσεκτική. Αγαπημένη της πρωινή επιλογή; Μα φυσικά τα αβγά. Της χαρίζουν την πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός της και επιπροσθέτως κερδίζει την ενέργεια που απαιτείται για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του ημερησίου προγράμματός της. Τέλος, ορκίζεται στο αβοκάντο, το οποίο είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά και ποτάσιο. Και για το τέλος μας άφησε τα σπαράγγια τα οποία και προτιμά τις ημέρες που κάνει δίαιτα!
3. Δε χρειάζεται να ακολουθεί κάποια δίαιτα, καθώς όπως τονίζει δεν το έχει ανάγκη! Στις τυχερές συγκαταλέγεται η διαιτολόγος-διατροφολόγος Keri Gans, η οποία έχει καταφέρει να διατηρεί το βάρος της σε φυσιολογικά επίπεδα. Τι προτείνει στους πελάτες της που επιθυμούν να χάσουν γρήγορα βάρος; Βρώμη για ένα σωστό ξεκίνημα ημέρας, αμύγδαλα για σνακ και φυσικά λαχανικά για όλα τα γεύματα! Τα λαχανικά σας φουσκώνουν χωρίς να σας χαρίζουν περιττές θερμίδες.

Πηγή