Lifestyle

Ο σύμβουλος της…μουσικής ! Ο Albi Bejo μιλά το επάγγελμα της καρδιάς του !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Είναι νέος, πολυάσχολος και όπως θα διαβάσετε και στη συνέχεια πολυτάλαντος. Ο Albi Bejo μεγάλωσε στην  Κάτω Αχαΐα από όπου και ξεκίνησε να παίζει μουσική. Ο μόλις 25χρονος dj έχει παίξει στα decks πολλών club της περιοχής και όχι μόνο. Ο Albi έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία αλλά τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Όμως το επάγγελμα της καρδιάς του είναι… η μουσική! Αποφασίσαμε λοιπόν να τον “ανακρίνουμε” κανονικά μιας και θέλουμε να τα μάθουμε όλα για τη ζωή του! Από πότε ξεκίνησες να παίζεις μουσική; Πριν από περίπου 11 χρόνια. Έπαιζα χωρίς χρηματική ανταμοιβή,καθώς ήθελα να μάθω αυτό που μου άρεσε από παιδί,παράλληλα  όμως ήμουν  και σε ραδιοφωνική εκπομπή. Από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία Από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ιταλία

Ποιο είδος μουσικής σου αρέσει και σε εκφράζει περισσότερο ;
Η tech house – funky house ,new disco,jazz. Ωστόσο στα club που δουλεύω παίζω όλα τα είδη μουσικής.
Στα decks του Sao beach bar
 Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου dj και ποιος είναι το ίνδαλμα σου ;
Οι αγαπημένοι μου djs είναι οι Sven vath,Carl Cox, Purple disco machine, dj chus,Sidney charles και phunk investigation.
Πιστεύεις πως είναι υψηλό το επίπεδο των djs της Αχαΐας, θεωρείς πως τα ταλέντα αξιοποιούνται ;
Ναι,υπάρχουν πραγματικά ταλέντα στην περιοχή, άλλωστε είναι αλήθεια ότι η Πάτρα έχει βγάλει πολύ μεγάλα ονόματα στην μουσική,αλλά με τον καιρό η μαγεία χάνεται μέσα στον ψηφιακό κόσμο.Πέρασε η εποχή που οι djs αγωνίζονταν πραγματικά για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Που μπορούμε να σε ακούσουμε αυτό το διάστημα ;
Παίζω σε ένα από τα ποιο αγαπημένα μου μαγαζιά που με αγαπάνε και με στηρίζουν,το b-kouti στην κάτω Αχαΐα.
Beat & greek by B-kouti
με τους dj blunt και  Γιάννη Φουρνομίτη