Like

Γιατί κάνουμε one night stand ;

one night stand
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι περιστασιακές περιπτύξεις δεν είναι σήμα κατατεθέν της Ελλάδας.

Γιατί κάνουμε one night stand ; Ίσως γιατί οι επαφές τύπου μιας νύχτας αποτελούν ακόμα ταμπού. Ακόμα και έτσι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που ενδίδουν στο σeξ της μιας νύχτας με κάποιον άγνωστο. Γιατί; Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούνται σε μια τέτοια επιλογή;

Τα one night stand στη χώρα μας είναι συνήθως καλοκαιρινή υπόθεση

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι είναι:

  1. Η μοναξιά. Όταν κάποιος αισθάνεται μόνος του είναι πιο επιρρεπής να ενδώσει σε πειρασμούς, ακόμα και περιστασιακούς, λόγω απελπισίας.
  2. Η εκδίκηση. Χωρίσατε ή είστε ακόμα μαζί. Όπως και να έχει σε έχει απατήσει και το ξέρεις πλέον. Θες απλά να πάρεις το αίμα σου πίσω.
  3. Το ρίσκο. Νιώθεις πως μεγαλώνεις σιγά σιγά, άρα οι επιλογές σου λιγοστεύουν, άρα μπορεί και να μην σου ξαναδοθεί και η ευκαιρία για κάτι τέτοιο.
  4. Ο χωρισμός. Έχεις χωρίσει πρόσφατα. Η ιδέα πως πλέον είσαι δίχως σχέση και γενικά δεν είσαι και στα καλύτερα σου ψυχολογικά είναι κάτι που σε βασανίζει. Άρα γιατί όχι; Αφού η ζωή συνεχίζεται.
  5. Το απωθημένο. Κάποια άτομα μας κάνουν το κλικ για κάποιο λόγο. Ακόμα και αν οι περιστάσεις δεν είναι εύφορες για μια σχέση μεταξύ σας, μπορείτε κάλλιστα να προχωρήσετε σε μια επαφή της μιας νύχτας. Έτσι για μην μένει και ο πόθος ανεκπλήρωτος.