Αθλητισμός

Α. Δημητρακόπουλος: «Σέβομαι τον κόσμο της Αχαϊκής»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο πρώην επιθετικός της Αχαϊκής και νυν της Βάρδας μιλάει για το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής στην Κ. Αχαΐα ανάμεσα στα «καναρίνια» και την «μπάρτσα», για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Πατρινός στραικερ που ήταν από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Αχαϊκής, δεν ξεχνά την αγάπη που του έχει ο κόσμος και σέβεται την ομάδα, ωστόσο, στο ματς της Κυριακής, θα κοιτάξει το συμφέρον της Βάρδας.

-Σας έχει επηρεάσει η ήττα από το κύπελλο;

Καθόλου, ήταν ένα παιχνίδι που δεν μας ενδιέφερε άλλωστε έπαιξαν πολλά παιδιά που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα ή ελάχιστο. Εμείς οι πιο μεγάλοι και πιο έμπειροι δεν ακλουθήσαμε καν την αποστολή.

-Ακολουθεί το ματς με την Αχαϊκή…. Για ποιους λόγους το θέλει η ομάδα σου;

Παίζουμε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε… το θέλουμε για βαθμολογικούς λόγους, για να ήμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις.

-Για σένα τι λέει αυτό το ματς, που παίζεις κόντρα σε μια παλιά… αγαπημένη σου;

Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες για μένα. Όμως αυτό δεν με επηρεάζει καθόλου, έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Σέβομαι τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας, όμως όπως σ’ όλα, έτσι και σ’ αυτό το ματς θέλω η ομάδα μου να κερδίσει.

-Η Βάρδα έχει δέσει σαν ομάδα;

Διαθέτει ένα πολύ καλό ποιοτικό σύνολο, είναι μια δουλευμένη ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και βγαίνει να κερδίσει. Αυτό φαίνεται και από το ότι η ομάδα σκοράρει συνεχεία.

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το ματς την Κυριακή;

Ξέρουμε ότι η Αχαϊκή διαθέτει μια πολύ σκληρή ομάδα με καλές μονάδες… και έχει πολύ καλή έδρα… όμως, κατά την γνώμη μου θα κριθεί στο ποια ομάδα θα βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα της άλλης και η Βάρδα διαθέτει αυτή την πολυτέλεια.

Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος… και όποια ομάδα και αν κερδίσει ή αν χάσει, να καταφέρουν και οι δυο να πραγματοποιήσουν το στόχο τους.